Forside * Featured

EWII sælger sit fibernet til Norlys

-
Foto: recordere.dk

Energi- og drikkevandskoncernen EWII har besluttet at sælge sit fibernet til energi- og telekoncernen Norlys. Med denne aftale overdrager EWII dækningen af cirka 135.000 adresser til Norlys, hvilket markerer afslutningen på et stort kapitel i EWII’s historie.

Denne handel er den største i EWII’s historie og symboliserer afslutningen på deres mission om at udrulle fibernet i trekantområdet. EWII’s administrerende direktør, Lars Bonderup Bjørn, udtaler: “Vi har nu udrullet fibernet i hele vores ejergeografi og dermed fuldført vores mission på fiberområdet. Frasalget er derfor et logisk næste step. Norlys er en naturlig køber, fordi vi som kundeejede selskaber deler de samme værdier. Det har været særligt vigtigt for mig at sikre en god fremtid for medarbejderne i EWII Fibernet, og det glæder mig, at de fortsætter trygt i det nye ejerskab.”

Når aftalen er godkendt af Norlys’ repræsentantskab og de danske konkurrencemyndigheder, overtager Norlys ikke blot fibernettet, men også de 48 medarbejdere, der arbejder i EWII Fibernet. Dette sikrer en smidig overgang og kontinuitet for både medarbejdere og kunder.

Annonce:

For EWII betyder salget, at de kan fokusere på nye initiativer inden for infrastruktur og miljømæssige udfordringer. “Det er næsten 20 år siden, at vi i EWII udrullede første del af fibernettet. Den indsats er nu så godt som fuldført, og jeg er stolt over, at EWII helt i tråd med vores formålsbestemmelse står bag en stor værdiskabelse til trekantområdet,” siger Bjørn i en pressemeddelelse til recordere.dk.

For Norlys repræsenterer købet en strategisk udvidelse. “Med købet af EWII’s fibernet kommer Norlys til at dække over en million adresser med fibernet. Købet af EWII’s fibernet er et led i en langsigtet vækstplan og er et perfekt match til vores eksisterende forretning både forretningsmæssigt og geografisk,” udtaler Niels Duedahl, koncernchef i Norlys.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.