Forside * Featured

Google annoncerer tidlig lancering af Pixel 9 familien ved Made by Google 2024

-

Google har i morges annonceret, at deres årlige Pixel-hardwareevent vil finde sted den 13. august. Dette er usædvanligt tidligt for 2024, da Made by Google normalt afholdes i oktober.

I år vil Made by Google 2024 finde sted på virksomhedens hovedkvarter i Mountain View, Californien, i stedet for i New York City. De første to Made by Google-events blev afholdt i San Francisco, før de blev flyttet til østkysten.

Annonce:

Google har givet et smugkig på Pixel 9 Pro, der vil have fokus på Android og Gemini, som kan ses i videoen i toppen af artiklen.

 

(Billede: OnLeaks)

Årets keynote starter kl. 19.00, og invitationen blev sendt ud 1,5 måned før selve eventen. Sidste år annoncerede Google eventen en måned før, det fandt sted.

Invitationen fremhæver Googles fokus på AI, Android og Pixel:

“Du er inviteret til en fysisk Made by Google-event, hvor vi vil fremvise det bedste fra Google AI, Android-software og Pixel-porteføljen af enheder.”

Udover Pixel 9 forventer vi to størrelser af Pixel 9 Pro. Den rygtede “XL”-variant skulle være samme størrelse som dagens Pro, mens Google endelig laver en mindre flagskibsmodel. En Pixel 9 Pro Fold forventes også at blive præsenteret.

 

Google Pixel-familiens historie

Google introducerede deres første Pixel-telefon i 2016. Den originale Google Pixel markerede en ny æra for virksomheden, som indtil da mest havde fokuseret på software og tjenester som søgemaskinen og Android OS. Pixel-serien blev hurtigt kendt for sin fremragende kamerateknologi, rene Android-oplevelse og dybe integration med Google-tjenester.

Gennem årene har Google fortsat med at forbedre og udvide Pixel-familien, med fokus på at levere innovativ teknologi og brugervenlige funktioner. Hver nye generation af Pixel-enheder har bragt forbedringer inden for kamera, software og ydeevne, hvilket har gjort dem populære blandt tech-entusiaster og almindelige brugere.

Pixel-serien har også været en platform for Google til at demonstrere deres fremskridt inden for kunstig intelligens og maskinlæring, hvilket har resulteret i funktioner som Google Assistant, forbedrede kamerafunktioner og smartere softwareoplevelser.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.