Forside * Featured

Logitech introducerer G515 – næste generations fladt tastatur

-

Logitech G har i dag lanceret G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Keyboard. Dette tastatur introducerer en række nye teknologier i et kompakt og fladt design.

G515 er designet med flade switches, der aktiveres ved en minimal afstand på 1,3 mm og en samlet bevægelsesafstand på 3,2 mm. Denne designændring skal forbedre hastigheden og præcisionen for brugeren. Tastaturet har også lyddæmpende skum og fabrikssmurte switches, hvilket bidrager til en mere stille skriveoplevelse.

 

Annonce:

Tastaturet inkorporerer LIGHTSPEED, LIGHTSYNC, og KEYCONTROL teknologier. KEYCONTROL giver brugerne mulighed for at tilpasse deres tastatur gennem en række funktioner, herunder makroer, lydsignaler, og lyseffekter. Derudover kan hver tast udføre op til 15 forskellige handlinger, og G SHIFT-teknologien tillader brugere at skifte mellem hele sæt af tastaturindstillinger med et enkelt tryk.

G515 understøtter 2:1 LIGHTSPEED Wireless Paring, hvilket tillader brugere at tilslutte en kompatibel gaming mus direkte til tastaturets dongle. Dette frigør en USB-port. Der er også muligheder for LIGHTSYNC RGB-belysning med tilpasning af op til 16,8 millioner farver og Tri-Mode tilslutning, der inkluderer LIGHTSPEED trådløs, Bluetooth® og USB-C kablet datatilstand.

Tastaturet har op til 36 timers batterilevetid, hvilket sikrer langvarig brug uden afbrydelse.

Pris og tilgængelighed

Logitech G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Keyboard er nu tilgængeligt i sort og hvid på LogitechG.com og hos udvalgte forhandlere til en vejledende udsalgspris på 1.099,- DKK for den trådløse udgave samt 799 DKK for den kablede version, der kommer senere på året

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.