Forside * Nyheder

Motorola lancerer nye flip-telefoner i RAZR-serien

-

Motorola udvider sin RAZR-serie med to nye modeller, motorola razr 50 og motorola razr 50 ultra. De nye smartphones er designet til at kombinere stil og funktionalitet med avancerede AI-funktioner og store eksterne skærme.

Motorola razr 50 ultra er udstyret med en 4,0” ekstern skærm, mens razr 50 har en 3,6” skærm. Begge modeller tilbyder adgang til Googles Gemini-app direkte fra den eksterne skærm. Med et enkelt tryk på tænd/sluk-knappen kan brugerne få hjælp til alt fra at planlægge rejser til at lave personlige træningsprogrammer. Derudover får brugerne 3 måneders adgang til Gemini Advanced uden ekstra omkostninger samt 2 TB cloud-lagerplads.

Annonce:

 

Den eksterne skærm giver også adgang til Google Photos, så brugerne hurtigt kan dele, se eller slette billeder og videoer. Der er desuden dedikerede paneler til Spotify og Bose, hvilket gør det nemt at styre musik og lyd.

 

De nye razr-modeller fås i en række farver og materialer. Motorola razr 50 ultra kommer i farverne Midnight Blue, Spring Green og Pantone™ Colour of the Year 2024 Peach Fuzz. Den ikoniske Pink Peacock farve er også tilbage. Motorola razr 50 fås i farverne Beach Sand, Koala Grey og Spritz Orange med en blød vegansk læderfinish.

 

Telefonerne er designet til at være robuste med Corning® Gorilla® Glass Victus, der beskytter den eksterne skærm mod stød og ridser. De er også vandafvisende og kan modstå nedsænkning i op til 1,5 meter vand i 30 minutter.

 

Avanceret kamerateknologi

Motorola razr 50 ultra er udstyret med et 50MP hovedkamera med AI-drevne funktioner og en 50MP telelinse, der giver 2x optisk zoom uden tab af billedkvalitet. Funktioner som Photo Enhancement Engine, Adaptive Stabilisation og Long Exposure sikrer optimale billeder under alle forhold.

Motorola razr 50 har også et 50MP kamera med en 13MP ultravidvinkel/Macro Vision linse, der er ideel til kunstneriske optagelser.

Motorola razr 50 ultra drives af Snapdragon® 8s Gen 3 Mobile Platform og har et 4000mAh batteri med 15W trådløs opladning og 5W reverse opladning. Motorola razr 50 har et 4200mAh batteri med 30W TurboPower opladning og 15W trådløs opladning, drevet af MediaTek Dimensity 7300X processor.

 

Økosystem og software

De nye razr-modeller understøtter Moto-økosystemet med tilbehør som moto buds og moto tag, en lille Bluetooth® LE tag, der hjælper med at finde mistede genstande via Googles Find My Device-netværk. Motorola introducerer også flere nye AI-funktioner, som for eksempel “Catch me up”, der giver en prioriteret oversigt over personlige kommunikationer, og “Remember this”, der fanger øjeblikke og gemmer dem automatisk med AI-genererede detaljer.

Motorolas softwareplatform Hello UX tilbyder en personaliseret brugeroplevelse med avancerede forbindelsesmuligheder, sikkerhedsindstillinger og innovative AI-løsninger, der forbedrer smartphoneoplevelsen.

 

 

Pris og levering

De nye motorola razr 50 og razr 50 ultra er tilgængelige fra i dag, og koster 8.999,- for Razr 50 Ultra og 6.790,- for Razr 50. Desværre tilbyder Motorola kun 3 års opdateringer på operativsystem og 4 års software opdateringer. Det er ikke imponerende  sammenlignet med andre producenter.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.