Forside * Featured

NETGEAR Nighthawk RS300 en WiFi 7 router til 2.700,-

-

NETGEAR har introduceret den nye Nighthawk RS300, en WiFi 7-router designet til at levere høj hastighed og forbedret ydeevne for hjemmebrugere. Nighthawk RS300 er en del af NETGEARs Nighthawk-serie, som er kendt for avancerede netværksprodukter.

Nighthawk RS300 tilbyder hastigheder på op til 9.3Gbps, hvilket er væsentligt hurtigere end den forrige WiFi 6-standard. Med 320MHz højkapacitetskanaler kan denne router tilslutte op til 100 enheder, hvilket gør det muligt for alle i husstanden at opretholde en stabil og hurtig internetforbindelse uden forstyrrelser fra naboernes netværk.

Routeren understøtter Tri-band, der giver en dedikeret 6GHz-bånd for at undgå overlap og forstyrrelser. Dens rækkevidde dækker op til 175 kvadratmeter, og med avancerede porte, herunder en 2.5Gig internet port samt yderligere to 2.5Gig porte og to 1Gig porte, understøtter den både trådløse og kablede forbindelser.

Annonce:

 

NETGEAR præsenterede også en ny design med forbedret antenne, som sikrer optimal dækning og ydeevne. RS300 tilbyder også 20% mere datatransmission sammenlignet med tidligere modeller, hvilket sikrer en stabil forbindelse selv under intensivt brug som streaming, gaming, og andre datakrævende aktiviteter.

En særlig funktion ved Nighthawk RS300 er inkluderingen af NETGEAR Armor, Powered by Bitdefender. Dette er en alt-i-en-sikkerhedsplatform, der beskytter alle tilsluttede enheder i hjemmet, såsom computere, smartphones, og IoT-enheder. Platformen indeholder også en indbygget VPN-løsning til at beskytte brugerens privatliv.

Nighthawk RS300 lanceres med en 30-dages prøveperiode for NETGEAR Armor, og tilbyder dermed en omfattende pakke for brugere, der ønsker at sikre deres hjemmenetværk mod ydre trusler samtidig med at opnå høj hastighed og pålidelig forbindelse.

Tilgængelighed:

NETGEAR Nighthawk RS300 kan forudbestilles i dag, og vil kunne købes fra NETGEAR.com og hos større forhandlere fra den 26. juni for 2.690,-

Tekniske specifikationer:

 • 2,4 gange hurtigere end WiFi 6
 • Ultra-lav latenstid for realtidsrespons
 • Hurtigere forbindelser ved at kombinere to WiFi-bånd
 • 2x maksimal båndbredde med 320MHz højkapacitetskanaler
 • 20% mere dataoverførsel med 4K QAM-modulation
 • 6GHz WiFi-bånd for lynhurtig ydeevne
 • Mere konstant hastighed på grund af mindre WiFi-interferens fra andre netværk
 • Op til 9,3Gbps WiFi-hastighed
 • Dækker op til 175 kvadratmeter
 • 2 stk. 2.5Gig og 2 stk. 1Gig LAN porte
 • Tilslut op til 100 enheder
 • Nem fil-deling – Tilslut en USB-nøgle til routerens USB-port for nemt at dele filer.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.