Forside * Nyheder

Opdateret energi-app fra Norlys gør det lettere at finde hjemmets største strømslugere

-

Norlys har netop opdateret deres energi-app med avancerede værktøjer baseret på algoritmer og maskinlæring, som hjælper brugerne med at identificere hjemmets største strømslugere.

Mere end 100.000 elkunder har allerede taget godt imod den nye app, der giver dyb indsigt i deres elforbrug.

Den nye app tilbyder værktøjer, der kan forudsige kundernes elforbrug og udpege de største strømslugere i hjemmet. Den viser også, hvor stor en del af strømmen der aktuelt kommer fra vedvarende energikilder. Ifølge Mads Brøgger, direktør i Norlys’ energiforretning, er det vigtigt at give forbrugerne overblik og indsigt i deres elforbrug for at kunne handle mere miljøbevidst.

Annonce:

 

I den nye energiapp fra Norlys kan brugerne se, hvad eksempelvis en opvask i gennemsnit vil koste, alt efter hvornår de sætter den igang.

Detaljerede Energiovervågninger

Appen giver en detaljeret opgørelse af elforbruget time for time ved hjælp af avancerede algoritmer og maskinlæring. Dette værktøj, udviklet af det svenske it-selskab Eliq, analyserer energidata og kundens boligprofil for at estimere, hvad strømmen bliver brugt på. Brugerdata kan sammenlignes med lignende husstande, hvilket gør det muligt for kunderne at træffe informerede valg om deres elforbrug.

Norlys-appen har over 100.000 unikke brugere hver måned, der i gennemsnit bruger appen 20 dage om måneden. Energikrisen har øget danskernes opmærksomhed på elforbrug og priser, hvilket har gjort appen til en del af daglige rutiner for mange brugere. Den opdaterede app indeholder nu også en forudsigelse af elpriserne for de næste syv dage og en detaljeret forklaring af, hvordan elprisen er sammensat.

Appen viser også, hvor stor en del af strømmen der kommer fra vedvarende energikilder, så brugerne kan indrette deres forbrug efter det aktuelle CO2-aftryk. Dette er i tråd med danskernes stigende interesse for grøn omstilling og energibesparelser.

 

 

 

Norlys’ energiapp kan hentes i både App Store og Google Play Store.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.