Forside * Featured

Prepping skabte megasalg af trådløse radioer

-

I en tid, hvor globale og lokale kriser kan ramme uventet, er det blevet stadig vigtigere for mange at være forberedt på enhver nødsituation. Denne tendens, kendt som “prepping,” har fået et markant løft i Danmark, efter forsvarsministeren for nylig opfordrede alle danskere til at kunne klare sig selv i tre dage i en krisesituation.

Dette har ført til en massiv efterspørgsel efter nødforsyninger, herunder radioer med solceller og håndsving.

Annonce:

En bemærkelsesværdig konsekvens af denne opfordring var det pludselige og massive salg af radioer hos elektronik- og hvidevarekæden POWER. Specielt modellen Denver SCR-2010, udstyret med solceller og håndsving, blev revet væk fra hylderne. På få timer efter ministerens udmelding, oplevede POWER en stigning i salget af radioer på næsten 2500%. Ifølge Nicolai Ravn, salgschef hos POWER, har kæden aldrig før set noget lignende.

Grundlæggende prepping involverer at have nok mad, vand, medicin og andre essentielle forsyninger til at kunne klare sig selv og sin familie i en periode uden ekstern hjælp.

Radioer, der kan oplades med solenergi eller håndsving, er blevet en vigtig del af mange prepperes udstyr. Disse radioer sikrer, at man kan modtage nyheder og opdateringer, selv når der ikke er strøm.

Efterspørgslen har været så høj, at den slags radioer nu er udsolgt både i Danmark og fra POWERs nordiske centrallager. Virksomheden arbejder hårdt på at skaffe nye forsyninger og forventer at kunne genopfylde lagrene inden for få dage. Nicolai Ravn udtaler, at det er usædvanligt, at radioer, en varekategori der normalt ikke sælger i store mængder, pludselig ligger i toppen af salgsstatistikkerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.