Forside * Featured

Så er Discovery-kanalerne tilbage hos YouSee

-
Screenshot fra yousee.dk

Discovery-kanalerne er tilbage hos YouSee, men kun Bland selv-kunderne kan få alle kanaler

Pakkekunder hos YouSee har fra i dag fået adgang til Warner Bros. Discovery-kanalerne Kanal 4 og Kanal 5. De to kanaler er nu en del af grundpakken.

”Vores ambition er at kunne tilbyde det vigtigste og mest efterspurgte indhold på tværs af tv-kanaler og streamingtjenester, og det gælder i særlig grad alle de store sportsoplevelser, der samler danskerne om skærmene”, lyder det fra Christian Morgan, CEO i YouSee, i en udmelding, og han fortætter:

Annonce:

“Derfor er vi superglade for, at vores kunder i dag har fået adgang til otte nye kanaler, og vi oplever meget stor interesse for dem – særligt med den sportssommer, der bliver skudt i gang i dag”.

De otte “nye” kanaler, der er tilgængelige hos YouSee fra i dag er Kanal 4 og 5. 6’eren, TLC, Eurosport 1 og 2 samt Discovery og Investigation Discovery.

Det er kun Bland selv-kunder som har adgang til alle kanalerne. Pakkekunder, som får tv via grundpakke, mellempakke eller fuldpakke, har kun adgang til Kanal 4 og Kanal 5.

Udover tv-kanalerne er streamingtjenesten Max nu også blevet en del af tilvalget hos landets største tv-distributør. Dette med to udgaver: Max Standard og Max Standard + Sport

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.