Forside * Featured

Samsung udkommer med større skærme – flere modeller i supersize-segmentet

-
Samsung 98Q80C

Samsung har udgivet nye modeller i deres storskærms-tv-segment, DU905 og QN90D, og udvider dermed deres udvalg af 98”-tv’er.

Dette giver forbrugerne mulighed for at vælge mellem fire forskellige modeller, inklusive de tidligere lancerede Q80C og QN990C, som varierer fra UHD til 8K opløsning.

Undersøgelser fra Kantar viser, at mange danskere foretrækker at se film og serier hjemme, og udvidelsen af Samsungs storskærms-udvalg imødekommer denne præference ved at tilbyde forskellige prisklasser og teknologier. Målet er at gøre det muligt for flere at opleve biograflignende visninger i eget hjem.

Annonce:

De nye og eksisterende modeller inkluderer:

 

Samsung DU9000 serien

98” DU9005: Dette tv anvender AI til at forbedre billede kvaliteten og understøtter VRR-gaming op til 120Hz. Det er velegnet til sport og gaming og kan forbedres yderligere med en soundbar for en omfattende lydoplevelse. Prisen er sat til 34.999 DKK.

 

Samsung QN990C

98” QN90D: Dette QLED-tv kommer med avanceret AI-billedforbedring og Quantum Matrix Technology for fin lyskontrol, hvilket forbedrer både mørke og lyse scener. Designet er slankt med en dybde på 31mm. Prisen er 99.999 DKK.

 

Samsung 98Q80C

98” Q80C: Denne model bruger en 4K Neural Quantum Processor og AI Upscaling for at tilpasse billedkvaliteten. Med Quantum HDR+-teknologi leverer den forbedret kontrast og visuel klarhed. Prisen er 49.999 DKK.

98” QN990C: Flagskibsmodellen leverer en 8K oplevelse med Neural Quantum 8K Processor og 8K AI-Upscaling. Den kommer med Cinema OTS for en fordybende lydoplevelse og et ultratyndt Infinity Design. Prisen er 299.999 DKK.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.