Forside * Nyheder

Signify introducerer ny Music Sync-funktion og produkter til WiZ-systemet

-

Signify har introduceret en ny Music Sync-funktion til WiZ-systemet, som gør det muligt at få lyset til at ændre lysstyrke og farve i takt med musikken.

Funktionen bruger mikrofonen på brugerens telefon eller tablet til at registrere musikken og justere lyset synkront med rytmen. WiZ-appen tilbyder 9 farvepaletter til lyssynkronisering.

Annonce:

 

Nye WiZ-produkter lanceres

Signify lancerer flere nye produkter til WiZ-systemet:

 

Smart Fairy Light: En 20 meter lang lyskæde med 160 LED-pærer, der kan bruges både indendørs og udendørs. WiZ-appen tilbyder over 30 lystilstande.

 

Smart Dial Switch: En lysdæmper med drejeknap og fire lysscener. Den er genopladelig via USB og kan placeres på væggen eller et bord. Den fungerer også uden Wi-Fi-forbindelse.

 

GU10 pærer i glas: En ny variant af GU10-pærer, der kombinerer velkendt design med høj lyskvalitet og farveblandingsmuligheder.

 

WiZ Outdoor-kamera

Signify udvider WiZ-systemet med et nyt udendørs kamera, der kan registrere bevægelse og lyd. Kameraet sender notifikationer til WiZ V2-appen og tilbyder livebilleder via appen. Det kan også fås i en pakke med en væglampe, der udløser en lysalarm for at afskrække uønskede gæster.

 

 

Pris og levering

Produkterne er tilgængelige fra den 18. juni.

GU10 Glas fuldfarvet

  • 119,95 kr (1pk)
  • 229,95 kr (2pk)

GU10 Tunable White Glas

  • 99,95 kr (1pk)
  • 189,95 kr (2pk)

Smart Fairy Light RGBIC

  • 20m 749,95 kr

Smart Dial Switch

  • 209,95 kr

Outdoor Camera

  • 969,95 kr
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.