Forside Emner Spil nyheder

VIDEO: Microsoft Flight Simulator 2024 – Ny trailer og udgivelsesdato annonceret

-

Microsoft har for nylig afsløret den anden trailer for den kommende Microsoft Flight Simulator 2024, som viser nye fly, funktioner, fantastiske visuelle effekter og den længe ventede udgivelsesdato: 19. november!

Den nye trailer var en del af Microsofts årlige Xbox Game Showcase, hvor Microsoft annoncerer nye IP’er og/eller teaser ting, der allerede er blevet annonceret tidligere.

Den anden trailer viser også mange aktiviteter, der vil være mulige inden for den nye simulator, herunder luftambulance, luftreklame, landbrugsflyvning, luftredning, fragtoperationer, ballonflyvning, VIP-passagertransport og meget mere. Den antyder også et nyt fly: Airbus A330, angiveligt udviklet af iniBuilds for Microsoft, samt en ny fotomodus.

Annonce:

Microsoft Flight Simulators Historie

Microsoft Flight Simulator blev første gang lanceret i 1982 og har siden da været en af de mest ikoniske og elskede flysimulatorer i verden. Oprindeligt udviklet af Bruce Artwick og hans firma SubLOGIC, blev simulatoren hurtigt populær på grund af dens realistiske flyvedynamik og detaljerede landskaber. Gennem årene har Microsoft Flight Simulator gennemgået adskillige opdateringer og versioner, der har forbedret grafik, flyvedynamik og tilføjet nye funktioner. Den seneste version, før den kommende 2024-udgivelse, blev lanceret i 2020 og blev rost for sine imponerende grafiske detaljer og nøjagtige gengivelse af jordens landskaber ved hjælp af satellitdata og kunstig intelligens.

 

Tilgængelighed og Pris

Prisen er endnu ikke tilgængelig, men Microsoft Flight Simulator vil være tilgængelig på Microsoft Store, Game Pass og Steam fra den 19. november.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.