Forside * Featured

Apple klassificerer tre ikoniske produkter som “Vintage” (forældede)

-

Apple har opdateret deres liste over vintage og forældede produkter, og nu inkluderer denne liste tre ikoniske produkter: iPhone X, første generation af AirPods og den originale HomePod. Disse produkter er nu officielt klassificeret som “vintage.”

Et Apple-produkt betragtes som vintage, når Apple har stoppet distributionen af produktet for mere end fem år siden, men mindre end syv år siden. Når der er gået mere end syv år siden produktet blev distribueret, betragtes det som forældet. Vintage-produkter er stadig berettiget til reparationer, men reparationer er baseret på tilgængeligheden af reservedele. Når et produkt bliver forældet, mister det al hardware service fra Apple.

Annonce:

iPhone X

De nye vintage-produkter

  • AirPods (første generation)
    AirPods blev annonceret i september 2016 sammen med iPhone 7, som var den første iPhone uden en hovedtelefonstik. AirPods blev frigivet i december samme år og har siden udviklet sig til en komplet serie af trådløse hovedtelefoner.
  • HomePod (original)
    HomePod blev annonceret på WWDC i 2017, men blev først udgivet i februar 2018 på grund af forsinkelser i sidste øjeblik. Den blev efterfølgende afbrudt i marts 2021, før den blev genoplivet med en ny model i januar 2023.
  • iPhone X
    iPhone X markerede mange “første” for Apple. Det var den første store redesign af iPhone, hvor hjem-knappen blev droppet til fordel for en kant-til-kant skærm med Face ID. Det var den første iPhone med en OLED-skærm.

Disse opdateringer kommer via MacRumors, som har fulgt Apple tæt og rapporteret om disse ændringer. Hvis du ejer en af disse produkter, er de stadig berettiget til reparationer, men husk, at det afhænger af tilgængeligheden af reservedele.

For mere information, besøg Apples officielle hjemmeside eller kontakt deres kundeservice.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.