Forside * Nyheder

Bug får Hue-lys til at gå på 100%

-

Philips Hue lys skruer sig selv op til fuld lysstyrke – Fejl Fundet og rettelse på vej

Har dine Philips Hue smartpærer opført sig mærkeligt ved tilfældigt at skrue sig selv op til fuld lysstyrke, selvom du har sat dem til at være dæmpet? Philips Hue ejer, Signify, er opmærksom på problemet, har identificeret årsagen, og meddeler til The Verge, at en løsning er på vej allerede i næste uge.

Annonce:

“Efter omfattende analyser har vi identificeret en interoperabilitetsfejl med Matter smarthome-standarden, hvor tilfældige midlertidige radiotrafikforstyrrelser fejlagtigt genkendes som skift af legacy-kontakter, hvilket får lys med lav lysstyrke til at gå til fuld lysstyrke”, lyder en erklæring fra Signify’s CTO George Yianni til The Verge.

Matter skulle være den ene smart home standard, der samler det hele, men det har været mere udfordrende i praksis. Denne bug ligger dog ikke i Matter-standarden, men i implementeringen af Matter i Hue-produkterne.

“Denne adfærd er relateret til implementeringen af koden af denne specifikke producent”, udtaler talsmand Ted Miller for Connectivity Standards Alliance, dem bag Matter, til The Verge.

Fejlen påvirker kun en lille procentdel af Hue-brugerne, og Signify ventes at rulle et fix ud i næste uge.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.