Forside * Nyheder

OnePlus lancerer fire nye produkter den 16. juli

-

OnePlus annoncerer, at virksomheden vil lancere fire nye produkter ved sommerens store event, som finder sted den 16. juli i Milano, Italien.

De nye produkter, som inkluderer en smartphone, en tablet, et smartwatch og trådløse høretelefoner, markerer en betydelig udvidelse af OnePlus’ produktportefølje.

Det første produkt, der lanceres, er OnePlus Nord 4, som er den første 5G-smartphone i metal fra OnePlus. Denne smartphone repræsenterer et vigtigt skridt for virksomheden i retning af at tilbyde mere avancerede og robuste enheder til deres kunder. Den anden nyhed er OnePlus Pad 2, som er OnePlus’ nyeste flagskibs-tablet, designet til at levere en førsteklasses brugeroplevelse.

Annonce:

OnePlus vil også lancere OnePlus Nord Buds 3 Pro, deres nyeste trådløse høretelefoner. Disse høretelefoner er skabt for at tilbyde en god lydoplevelse til en overkommelig pris. Endelig præsenteres OnePlus Watch 2R, et letvægts smartwatch, der kombinerer funktionalitet med et moderne design.

 

Som en del af lanceringen af OnePlus Nord 4 samarbejder OnePlus i Europa med den anerkendte taske- og kuffertproducent TUMI. Dette samarbejde resulterer i et begrænset antal co-brandede rejsetasker, der kan fås ved forudbestilling af den nye smartphone. De to produkter, ‘TUMI Voyageur Persia Crossbody Bag’ og ‘TUMI 19 Degree Aluminium International Carry-on’, er valgt for deres funktionalitet og design, der komplementerer OnePlus Nord 4’s unibody-design i metal.

OnePlus planlægger at afsløre flere detaljer om de nye produkter i løbet af den kommende uge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.