Forside * Nyheder

Overskud hos Bang & Olufsen

-
Foto: recordere.dk

B&O har opnået sit bedste resultat i seks år med et overskud på millioner

Bang & Olufsen har rapporteret et driftsoverskud på 61 millioner kroner for det seneste regnskabsår. Til trods for en lavere omsætning end forventet, har den danske elektronikvirksomhed leveret det bedste driftsresultat i de seneste seks år.

“Vi sluttede året med en rekordhøj bruttomargin og det bedste driftsresultat i seks år. Selvom omsætningen på DKK 2,6 mia. var lavere end oprindeligt forventet, noterer vi med tilfredshed, at vores arbejde med at skabe et robust økonomisk grundlag for fremtiden begynder at bære frugt”, fortæller CEO Kristian Teär, i en udmelding, og fortsætter:

Annonce:

“Det skyldes blandt andet vores stærke fokus på at skabe den rette oplevelse i vores brandede salgskanaler, bygge produkter i den højeste kvalitet og at styrke vores position inden for luksussegmentet. Vi er overbeviste om, at det er på den måde, vi skaber rentabel vækst for Bang & Olufsen på den mellemlange bane”.

Driftsresultatet for det seneste regnskabsår er 61 millioner kroner, hvilket er en markant forbedring sammenlignet med det foregående år, hvor virksomheden havde et tab på 105 millioner kroner.

Derimod er omsætningen faldet med seks procent i forhold til året før. Selskabet vil nu forsøge at tiltrække flere investeringer, som bl.a. skal gå til strategien med at øge kendskabet til brand og position på luksusvaremarkedet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.