Forside * Featured

Remote 3 styrer smarthjemmet og hjemmebiografen

-

Unfolded Circle lancerer Remote 3: En ny fjernbetjening til smarthjemmet og hjemmebiografen

Unfolded Circle har netop præsenteret Remote 3, en opdateret version af deres populære fjernbetjening (Remote Two).

Annonce:

Remote 3 er designet til at forbedre brugeroplevelsen i smarte hjem og hjemmebiografer.

Marton Borzak, CEO hos Unfolded Circle, forklarer, at trods udfordringer som den globale pandemi og chipmangel, har virksomheden leveret produkter til alle deres støtter og kunder siden lanceringen af Remote Two. “Med Remote 3 tager vi skridtet videre og fokuserer på lokal kontrol og privatliv,” siger han.

Den nye fjernbetjening deler hardware som sin forgænger, men byder på forbedringer som trådløs opladning, 5GHz WiFi, og en forbedret knaplayout med RGB-baggrundsbelysning. Den er også udstyret med opgraderet hukommelse og lagerplads.

Til Remote 3 følger Dock 3, en forbedret dockingstation med funktioner som Power over Ethernet og konfigurerbare 3,5 mm jackporte for IR-signaler eller styring af RS232-kompatible enheder. Dockingen er også forberedt til stemmestyring med indbygget mikrofon og højtaler.

Remote 3 kan bruges alene med systemer som Home Assistant eller Homey, hvilket gør det til en prisvenligere løsning for dem, der ikke behøver de udvidede funktioner i dockingstationen.

Unfolded Circle fortæller at de har fokus på at holde produkterne opdateret. Siden december 2023 har de udsendt mere end 20 softwareopdateringer og tilføjet understøttelse for flere enheder og integrationer, hjulpet af et engageret udviklerfællesskab.

Remote 3 vil blive lanceret med en helt ny webkonfigurator, der gør det lettere at tilpasse fjernbetjeningens brugerflade og knapper. Den nye software vil også blive tilgængelig for alle ejere af forgængeren Remote Two ved udgangen af sommeren.

Indbyggede integrationer (understøttes også af Remote Two):

 • Koder til populære infrarøde enheder
 • Bluetooth – par som tastatur/mus (BLE HID-enhed)
 • Home Assistant
 • Homey Pro
 • Apple TV
 • Android TV
 • Roku
 • Sonos
 • Denon AVR
 • Roon
 • Philips Hue
 • Bang & Olufsen

 

 

Pris og tilgængelighed

Unfolded Circle Remote 3 er tilgængelig i forsalg via crowdsourcingportalen Kickstarter indtil 21. juli i tre forskellige konfigurationer, med priser fra €299 (kr. 2.230) til €449 (kr. 3.350).

Forventet levering december 2024

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.