Forside * Featured

Samsung præsenterer nye Galaxy wearables – Ultra er det nye top Smartwatch

-
Galaxy Watch Ultra

Samsung har i dag annonceret lanceringen af tre nye produkter i deres Galaxy-serie: Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra og Galaxy Ring.

Disse enheder er designet til at forbedre digitalt velvære ved at tilbyde personlige indsigter og skræddersyede velværeoplevelser gennem avanceret teknologi og sensorinnovationer.

 

Annonce:

Galaxy Watch7

Galaxy Watch7 er udviklet til at hjælpe brugerne med at forstå deres daglige velvære på en holistisk måde. Uret understøtter sporing af over 100 træningsformer og muliggør opbygning af rutiner for at nå specifikke mål. Funktionen “Race” giver brugerne mulighed for at sammenligne deres præstationer i realtid, mens “Body Composition” tilbyder et komplet billede af kroppens fitnessniveau. Med nye AI-algoritmer kan uret overvåge søvn og hjerterytme, inklusive advarsler om unormale frekvenser. Galaxy Watch7 inkluderer også måling af avancerede glykationsslutprodukter (AGEs), som giver indsigt i metabolisk velvære. Uret er udstyret med en kraftfuld 3nm-processor, der forbedrer energieffektiviteten og CPU-hastigheden. Det nye dual-frekvens GPS-system sikrer præcis positionssporing, selv i tætte byområder. Galaxy Watch7 fås i størrelserne 40mm og 44mm med flere farvevalg.

 

Samsung Galaxy Watch Ultra

Galaxy Watch Ultra

Galaxy Watch Ultra er Samsungs mest avancerede smartwatch til dato. Det tilbyder forbedrede fitnessfunktioner og er bygget til ekstrem holdbarhed med en Titanium Grade 4-ramme og 10ATM vandmodstand. Uret fungerer i et bredt spektrum af højder og kan spore aktiviteter som svømning og cykling under ekstreme forhold. Den nye “Multi-sports tile” tillader sporing af triatlonaktiviteter, mens AI-drevne metrikker måler cykelkraft med høj præcision. Galaxy Watch Ultra inkluderer også en Emergency Siren og en maksimal lysstyrke på 3.000 nits for læsbarhed i sollys. Batterilevetiden er forlænget, og uret kan fungere op til 100 timer i Power Saving-tilstand. Galaxy Watch Ultra er tilgængelig i 47mm og kommer i flere farver.

 

Galaxy Ring

Galaxy Ring tilbyder en enkel og let tilgængelig metode til daglig velværeovervågning. Med en vægt på kun 2,3-3,0 gram sikrer ringen komfort under langvarig brug. Den er vandtæt og lavet af Titanium Grade 5. Galaxy Ring integrerer data i Samsung Health og tilbyder avanceret søvnanalyse. Funktionen “Energy Score” evaluerer brugernes fysiske og mentale tilstand, mens “Heart Rate Alert” giver advarsler om unormale hjertefrekvenser. Ringen understøtter også automatisk gang- og løbesporing samt daglige fitnesspåmindelser. Desværre er der ikke nogen dato for hvornår Galaxy Ring kommer til Danmark

 

Tilgængelighed og priser

Galaxy Watch7 og Galaxy Watch Ultra vil være tilgængelige for forudbestilling fra den 10. juli, med generel tilgængelighed fra den 24. juli. Galaxy Watch Ultra har en startpris på 5.299 DKK, mens Galaxy Watch7 fås fra 2.399 DKK for 40mm-modellen og 2.599 DKK for 44mm-modellen. Den officielle lancering for Galaxy Ring i Danmark, Sverige, Norge og Finland vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.