Forside * Nyheder

Samsung lancerer nye Z-Flip og Z-Fold enheder med nye AI-funktioner

-

Samsung Electronics har i dag annonceret deres nyeste Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6, samt Galaxy Buds3 og Galaxy Buds3 Pro, ved Galaxy Unpacked i Paris. Samtidig introduceres en opdateret version af Galaxy AI, som udnytter den unikke foldbare formfaktor i Galaxy Z-serien.

Med den nye Galaxy Z-serie åbner Samsung et nyt kapitel i udviklingen af AI-teknologi. Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6 er designet til at maksimere AI-funktionerne gennem deres alsidige og fleksible formfaktor. Galaxy Z Fold6 tilbyder en stor skærm, mens Galaxy Z Flip6 har et FlexWindow, der giver brugerne mulighed for at få mest muligt ud af AI-teknologierne. Disse enheder giver flere muligheder for at udnytte AI til både produktivitet og kreativitet.

Annonce:

Galaxy Z Fold6 er udstyret med en række AI-drevne funktioner, der forbedrer produktiviteten betydeligt. Note Assist i Samsung Notes tilbyder oversættelse, resuméer og automatisk formatering af mødenotater. En ny indbygget udskriftsfunktion gør det muligt at transskribere, oversætte og opsummere stemmeoptagelser direkte i Notes. PDF-overlay-oversættelsesfunktionen gør det muligt at oversætte tekster i PDF-filer og overlejre dem perfekt. Composer fra Samsung Keyboard genererer forslag til tekst baseret på enkle nøgleord og analyserer tidligere indlæg for at skabe tekst, der afspejler brugerens personlige tone.

 

Den AI-drevne ProVisual Engine på Galaxy Z Fold6 forbedrer kreativiteten ved at tilbyde avancerede redigeringsværktøjer. Photo Assist hjælper med at skabe indhold af professionel kvalitet, mens Portrait Studio tilbyder forskellige portrætstilarter som 3D-tegneserie og akvarel. Instant Slow-mo-funktionen giver mulighed for at skabe slow-motion videoer ved at generere ekstra billeder for en jævn visningsoplevelse.

 

Galaxy Z Flip6: Tilpasning og kreativitet

Galaxy Z Flip6 tilbyder en række tilpasnings- og kreativitetsfunktioner med sin FlexWindow og FlexCam. Det 3,4-tommer store Super AMOLED FlexWindow er blevet forbedret og giver mulighed for AI-assisterede funktioner uden at skulle åbne enheden. Suggested Replies analyserer beskeder og foreslår skræddersyede svar. FlexWindow giver adgang til Samsung Health-opdateringer og -meddelelser, samt flere widgets end tidligere. Med Photo Ambient kan tapetet ændres i realtid baseret på tid og vejr.

 

Galaxy Z Flip6 har nye 50MP Wide- og 12MP Ultra-wide-sensorer, der giver en opgraderet kameraoplevelse med klare og skarpe billeder. Nightography-funktionen, forbedret med video HDR, gør det muligt at optage mere strålende videoer selv i svag belysning og samarbejder med populære sociale apps som Instagram. Auto Zoom i FlexCam justerer automatisk indramningen ved at registrere motivet og zoome ind og ud.

Sikkerhed og holdbarhed

Den nye Galaxy Z-serie er optimeret til bærbarhed med et nyt symmetrisk design og forbedret holdbarhed.

Serien er udstyret med Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy, som tilbyder avanceret AI-behandling og forbedret ydeevne. Et opgraderet kølesystem med større dampkamre forbedrer enhedernes præstationer. Galaxy Z Fold6 og Flip6 er sikret med Samsung Knox, en sikkerhedsplatform i flere lag, der beskytter kritiske oplysninger og mod sårbarheder med end-to-end-hardware og trusselsregistrering i realtid.

 

Pris og levering

  • Galaxy Z Fold6: 15.699 DKK
  • Galaxy Z Flip6: 9.499 DKK
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.