Forside * Nyheder

Uno-X giver rabat på lynladning: Fyld elbilen for en krone per kWh.

-
Image by jacqueline macou from Pixabay

I disse dage kan du fylde batteriet på elbilen for en krone pr. kilowatt-time hos Uno-X. Hvad er årsagen, spørger du måske? Svaret skal findes i Frankrig og på cykelsportens skrå brædder.

Uno-X fejrer nemlig, at normanden Jonas Abrahamsen, som kører for Uno-X Mobility holdet, bærer den eftertragtede prikkede bjergtrøje i Tour de France.

Så længe Jonas Abrahamsen bærer bjergtrøjen, vil prisen på lynladning være 1 kr/kWh på Uno-X’s ladestationer i Danmark og Norge. Skulle han miste trøjen, vil prisen dog stadig være lavere end normalt. Men hvorfor nøjes?

Annonce:

For at fejre Uno-X Mobility’s deltagelse i touren kan du lynlade på alle Uno-X energistationer til kun 2 kroner pr. kilowatt-time frem til 21. juli. Det er en skarp pris, som gør det lidt sjovere at følge med i cykelløbet – og lidt billigere at køre elbil.

 

(foto: Uno-x)

Det er andet år i træk, at Uno-X Mobility kører med i Tour de France. Holdet består af den danske rytter Magnus Cort og syv nordmænd. Jonas Abrahamsen har båret den prikkede bjergtrøje siden løbets første dag. Den slovenske cykelstjerne Tadej Pogacar ånder ham dog i nakken, og da dagens etape køres i bjergene, så der er stor risiko for, at prisen på lynladning kan stige i morgen.

Uno-X har dog lovet at sætte prisen ned til 1 krone igen, hvis holdet napper en etapesejr.

Hvor kan du finde en Uno-X ladestation?

Uno-X har 55 stationer i Danmark og Norge med i alt 260 ladere på 300 kW. I Danmark kan de findes på 14 forskellige lokationer rundt omkring i landet. En oversigt kan findes på deres hjemmeside, så du nemt kan planlægge din næste elbil-ladetur.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.