Forside * Nyheder

KiSS DP-558 på gaden


Ja, det har været en hård fødsel. Ja, KiSS DP-558 har været længe undervejs. Ja, frigivelsen har været udskudt nærmest i det uendelige. Ventetiden har været lang, men nu er den her.


I skrivende stund belønnes de mest standhaftige købere med de allerførste sendinger af papkasser fra fabrikken. Der går dog endnu noget tid inden alle har fået og markedet er mættet, for modellen er forudbestilt i ikke mindre end 60.000 eksemplarer verden over.


De allerførste købere kan glæde sig over en stor ekstra gave i funktionaliteten. Nu er EPG’en – den elektroniske tv-guide – blevet integreret med timeren. Med DP-558 forbundet til Internet, kan man nu gå ind og se de aktuelle tv-programmer fra alle kanaler. Udvælge dem man vil optage, trykke REC og vupti – timeren er programmeret. Hvis programmets start tidspunkt senere flyttes i tv-guiden, så flytter timeren med. Nemmere kan det ikke være!


  


Skærmbillederne har fået endnu et løft i det grafiske design. Menuerne i KiSS DP-558 må være markedets flotteste skærmmenuer! Lækkert, indbydende og overskueligt. Til venstre ses EPG’en, med programmerne flot arrangeret på tidslinier. Til højre ses den aktuelle vejrudsigt.KiSS DP-558 set bagfra. Tilslutningerne er pænt arrangeret. Leder du efter blæseren? Der er ingen! Kølingen er lavet på anden måde, og KiSS DP-558 er derfor markedets mest lydsvage harddisk-optager.


Nu er den her – glæd jer!


Link: KiSS’s hjemmeside

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.