Forside * Nyheder

Sony 3LCD – 50″ TV

50 tommer 3LCD med samme bredde som 42 tommer Plasma


Flotte og endnu mere kompakte 3LCD tv i High Definition


Endnu mere elegant, endnu mere højteknologisk – og samtidig fysisk væsentligt mindre end tidligere. 3LCD er blevet et attraktivt alternativ til LCD og Plasma. I bredden spares plads i forhold til plasma, og i dybden er de nye modeller også blevet mindre end tidligere.


 Det elegante ydre betyder sammen med en teknologi, der i princippet er uopslidelig, at en investering i 3LCD er særdeles attraktiv.


 


Få et tv, der holder i rigtig mange år, som ikke vælter budgettet, som bruger det halve i strøm i forhold til Plasma – og som oven i købet ser rigtigt flot ud i stuen.


Sonys nye tilbud til forbrugerne er ikke til at tage fejl af – der er tale om et fornuftkøb, som oven i købet er forberedt for High Definition tv, der allerede så småt er begyndt at komme ind på parabolmodtagerne, og som i de kommende år ventes at blive udbredt til også almindeligt nationalt tv fra eksempelvis Danmarks Radio.


3LCD er teknologisk set baseret på projektion af kraftigt lys gennem tre små LCD-paneler op på en stor tv-skærm. Sony lancerer dette efterår to forskellige modeller i 3LCD teknologien, nemlig KDF-E42A11 og KDF-E50A11, der er på henholdsvis 42 og 50 tommer. Ud over den meget høje opløsning tilbyder modellerne også et særdeles kontrastrigt billede takket være Cinema Black Pro teknologien. 


På lydsiden er modellerne også i den gode ende, da de begge understøtter Dolby Virtual Surround samt BBE digital lyd. Tilslutningsmulighederne er såvel digitale som analoge. To scart-stik følger med til montering af traditionelt AV. HDMI, der er scart-stikkets digitale afløser, findes også på modellerne. Endelig følger Component Video med, ligesom det er muligt at tilslutte en PC.


Ulrik Petersen, der er marketingchef i Sony siger:


”Traditionelt set har folk altid sagt, at projektions-tv var store grimme klodser, men det kan vi nu for alvor tilbagevise med de nye modeller, der helt sikkert vil finde en plads i markedet nu, hvor der er så meget at spare i forhold til andre teknologier – både i anskaffelsen og i strømforbrug.”


 


KDF-E42A11 og KDF-E50A11 fås i butikkerne til oktober.


Pris
  • KDF-E42A11: 15.000


  • KDF-E50A11: 17.000

Kilde: Sony

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.