Forside * Nyheder

Store TV på CeBIT

Verdens største plasma fra Panasonic var der, skarpt forfulgt af Samsung og LG. Store LCD skærme, både protoyper og TV der snart kan købes.


Der var masser af lækre TV skærme på årets CeBIT messe.Verdens største plasma. 103″ fra Panasonic. Tryk på billedet for et større.


 Verdens første (store) plasma. 102″ fra Samsung. Tryk på billedet for et større. 


 Verdens bedste plasma. 102″ fra LG. Tryk på billedet for et større. 


Panasonic lavede reklame med “verdens største plasma” og Samsung viste verdens første 102″ plasma. LG drillede de to andre, ved at kalde deres 102″ plasma for verdens bedste. Men det var også flot, billdet her yder det ikke retfærdighed.


Samsung viste endnu engang den 82″ LCD som havde premiere på CeBIT 2005. Denne gang lignede det et færdigt TV, pænt pakket ind i deres nuværende design.Samsungs 82″ LCD skærm. Tryk på billedet for et større. 


Det største LCD lige nu som kan købes er 57″, og det er også Samsung som står bag.57″ LCD fra Samsung. Det største indenfor LCD på markedet lige nu. Tryk på billedet for et større.


LG viste TV’et for Olie-milliardæren. Et 71″ plasma hvor alt var guld-farvet. Fra DVD+receiver, over højttalere til selve skærmen. Selvfølgelig fuld 1080P i opløsning. LG’s 71″ hjemmebiograf i guld. Tryk på billedet for et større.


Og så er LG på banen med et plasma TV med indbygget recorder. Så der var pause af TV fra fjernbetjeningen.LG’s plasma med recorder. Tryk på billedet for et større.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.