Forside * Nyheder

Mediecenter fra Philips


 


Få et familie center for enkel adgang til film, billeder og musik.


 


Philips kommer til august med et mediecenter, der er klar til brug. Dvs. det kan installeres uden den større tekniske eksamen. Det baserer sig på Microsoft Mediecenter Edition, men Philips har puttet egen teknik i den og udstyret den med en ægte god Philips fjernbetjening.


 


Philips har også puttet deres egen Naturral Motion teknik ind i den, så billederne ikke hakker ved panoreringer som det ofte ses på andre mediecentre.


 


Det er samtidig en harddisk-optager med DVD-brænder.


 


Den kan streame indhold (film, musik og billeder) til andre Philips enheder som f.eks. deres store LCD TV, endda via trådløst netværk.


 


Philips har puttet en smart jukebox funktion ind i den. Den kalder det LikeMusic, og den kan finde alle lignende musiknumre ud fra et enkelt. Den gør det meget advanceret, ved at “lytte” på vokal, beat mv. En søgning, og alle numre der er i samme genre er samlet i en playliste – der kan redigeres og gemmes.


 


Prisen er ikke fastsat endnu, men forvent ikke det konkurrerer med de billigste. Teknikken er mere veludviklet her. Et forsigtigt bud er en pris omkring 14.000 kr (plus/minus).


 


Sådan skriver Philips:


 


Philips Media Center: Finesserne står i kø

Annonce:


 


Få styr på lyd og billede i hjemmet, når pc?en og tv?et smelter sammen – og få samtidig en optager der håndterer HDTV og en ?automatisk disc jockey? der vælger musik, der passer til dit humør ? 


Finesserne står i kø for at give dig masser af lyd- og billedoplevelser i hjemmet: Philips Media Center giver nem, hurtig og overskuelig adgang til at styre underholdningen i hjemmet.


 


Ikke blot smelter computeren og tv?et sammen, du kan fra sofaen styre tv, internet, musik, video og foto og på tv-skærmen have det fulde overblik over alt.


 


– En af de mange finesser er LikeMusic, som tilpasser din musik efter dit humør. Når du trykker på knappen LikeMusic, laves der en kort playlist med sange, som minder om den stil, du lytter til. Alt dette styres af en patenteret Philips-algoritme, som analyserer musikken med hensyn til tempo, stemme, køn og instrumentering. Der tilføjes en meta-kode til sangfilen, og når du trykker på knappen LikeMusic, foretages der en søgning baseret på meta-koden. For at holde dig i det samme humør føjes de sange, der ligner mest, til en playlist, og gengivelsen starter, så snart den oprindelige


sang slutter, fortæller Product Promotor Kim Johansen, Philips.


 


Philips har samarbejdet med to andre store aktører for at sikre et perfekt produkt: Styresystemet er Microsofts MS Windows XP MC suppleret med Windows® Media Manager, som sikrer en brugervenlig menu – på dansk – på skærmen inklusiv elektronisk programguide, som blandt andet betyder at ét klik er nok for at programmere en optagelse. Processoren er Intel Pentium® 4 3.0-GHz.


 


MCP9350i er navnet på Philips Media Center, og det lille i indikerer, at det indgår i Philips? Connected Planet® , som er en række produkter der virkeliggør det trådløse hjem. Du kan  eksempelvis trådløst hente musik fra din pc og spille det over surroundanlægget i stuen eller browse på internettet og forlader du sofaen, kan du styre det hele med en fjernbetjening.


 


Der indbygget harddisk på 250 GB, så du kan optage tv – endda mens du ser tv fra en anden kanal. Den håndterer HD-kvalitet, og i det hele taget er billedkvaliteten sat i fokus:


 


– Philips? Digital Natural Motion fjerner den uro, der kan forekomme ved visning af levende


billeder. Digital Natural Motion vurderer bevægelse i billedet og korrigerer vibrerende bevægelser i både tv-transmissioner og dvd-film. Resultatet er en naturlig gengivelse af bevægelser og en fantastisk skarphed, fremhæver Kim Johansen.


 


Han fremhæver også den bevægelsestilpassende de-interlacing, som registrerer videomaterialets type for eksempel still-billede, levende video eller film, og beregner billedgengivelsen ud fra dette, så billedet bliver knivskarpt og stabilt.


 


Tilslutningsmulighederne er også eminente: Der er kortlæser, så det blot er at stikke kortet fra eksempelvis kameraet ind og vise billederne på skærmen. Det digitale videokamera eller en ekstern harddisk tilsluttes via FireWire?, og du kan løbende hente opdateringer fra internettet ? enten direkte eller via en pc.


 


 
Flere billeder: 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.