Forside * Nyheder

Philips vinder Eisa Awards med 37PF9731D


Nu er det ikke blot salgstale – nu er det ganske vist.


Philips 37PF9731D må regnes som det bedste LCD TV på markedet lige nu.


På IFA messen i begyndelsen af september i år vil dette TV blive tildelt Eisa prisen for European High-End LCD-TV 2006-2007.


EISA-juryen fremhæver den imponerende billedoplevelse og hvor brugervenligt det er: ?alle kan drage fordel af den bedste fremstilling, som dette sofistikerede tv kan tilbyde?, hedder det blandt andet i begrundelsen for prisen.


“- At vinde prisen for High-End LCD TV er en stor anerkendelse af vores evne til hele tiden at flytte grænserne for seernes FlatTV-oplevelser. Det er også en stor anerkendelse af vores design og især evnen til at maksimere fordelene ved HDTV, siger Excetutive Vice President og General Manager Reinier Jens, der er chef for Philips Consumer Electronics i Europa”.


En anden model, 42PF7621D, løber med året miljøpris. Den gør til det TV hvor der tænkes miljø fra produktion, over matrialer, til genbrug – ja, hele produktets livscyklus.

Annonce:


Det er hhv. d. 8. og 9. Eisa Awards til Philips, siden de sendte det første flat-tv på markedet for 10 år siden.


 


 Om Eisa


 


European Imaging & Sound Association, EISA, er Europas største redaktionelle multimedia-organisation. 50 medier inden for elektronik, video og foto i 20 lande er med og hvert år uddeles EISA-priser i forskellige kategorier. Her lægges ikke mindst vægt på ny teknologi, nyttige features og design og ?bedste køb for pengene?.


 


EISA-prisen er en af de mest prestigefyldte hædersbevisninger, et elektronikprodukt kan opnå.


 


Link til organisationen


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.