Forside * Nyheder

Sony løber med fem Eisa awards i år


 


Sony klarer sig flot ved årets prisuddeling af Eisa Awards. Hele 5 kategorier vinder de, og her er en oversigt over vinderne.


 


Vinder af bedste “Streaming Concept”



Sony LF-PK1
En trådløs AV gateway for computere og PSP (PlayStation Portable)
Tilgå din recorder fra hele verden.


EISA-juryens kommentar: ?Nyd hjemmets AV-system over alt på kloden, via en bredbåndsforbindelse. På hjemmefronten skal man blot tilslutte sit AV-udstyr og en internet-forbindelse til Location Free TV. Herefter vil Location Freeautomatisk koble sig på et trådløst eller kablet hjemmenetværk og streame lyd og video, så disse kan opleves ligegyldig hvor i huset man befinder sig. Når man er på farten, kan samme procedure foregå via en bredbåndsforbindelse, og man kan derved afspille sine private filer eller lokale TV-stationer på en PC, en labtop, WI-FI-telefon eller PSP ligegyldig hvor i verden man befinder sig. Billed- og lydkvaliteten afhænger naturligvis af internet-forbindelsens hastighed, men Location Free benytter automatisk den maksimale bit-rate i enhver situation.?


 


Vinder som bedste produkt indenfor LCD TV



Sony KDL-32V2000
Et LCD TV med digital tuner.


EISA-juryens kommentar:?Sonys Bravia-koncept har banet vejen for firmaets succesfulde comeback på LCD-markedet. Det smukke KDL-32V2000 beviser, at Bravia-serien består af kvalitetsprodukter med meget avanceret teknologi. Bravia Engine-teknologien fjerner uønsket støj fra billederne og gengiver de mørke detaljer meget fornemt. Det synlige resultat er et TV med en fantastisk billedgengivelse på et fornuftigt prisniveau?  


 


Bedste HDV camcorder



Sony HDR-HC3E
Et videokamera til HDTV optagelser


EISA-juryens kommentar: ?Det har aldrig været så billigt for videoentusiaster at optage HD-film, som efter Sony HDR-HC3E så dagens lys. Kameraet er det mindste og letteste HD-videokamera på markedet i dag. En ny ClearVid CMOS-sensor og Enhanced Image-teknologi sikrer optagelser med professionel skarphed og realistisk farvegengivelse. En Easy Handycam-knap gør det nemt for begynderen at benytte kameraet, mens HDMI-brugerfladen sikrer at optagelserne kan vises på skærmen uden at forringe billede og lyd.?   


 


Bedste highend videoprojektor



Sony VPL-VW100
En projektor med fuld HD (1920×1080)


EISA-juryens kommentar: ?Med efterfølgeren til den smukke projektor QUALIA 004, sætter Sony en helt ny standard for kvaliteten af, hvordan et kompromisløst HD-billede skal se ud ? til en fornuftig pris. Tre af de nyeste SXRD-paneler (der hver har en opløsning på 1920 x 1080), en glasoptik og en Xenon-lampe, gør denne projektor til det oplagte valg for de professionelle. Sonys avancerede video-teknologi og en sofistikeret software-pakke gør at VPL-VW100 i øjeblikket er den projektor, som giver verdens bedste hjemmebiograf-oplevelse?


 


Bedste konsumer kamera



Sony DSLR-A100  (alfa 100)
Et digitalt spejlrefleks kamera


EISA-juryens kommentar:?Med 10 millioner pixels har Sony a100 taget et stort spring ind i markedet for digitale SLR-kameraer. Det har smarte og brugbare funktioner som Super SteadyShot (billedstabilisator) og et Anti-Dust-system, der aktiveres hver gang kameraet slukkes. Bionz-teknologien reducerer støj og forbedrer farverne samt skarpheden på billederne. Dynamic Range Optimizer medvirker til bedre billeder i dårlig belysning. a100 er det første kamera i en række digitale SLR-kameraer fra Sony, der desuden inkluderer masser af tilbehør, herunder 21 forskellige objektiver.?


 







Om Eisa


 


European Imaging & Sound Association, EISA, er Europas største redaktionelle multimedia-organisation. 50 medier inden for elektronik, video og foto i 20 lande er med og hvert år uddeles EISA-priser i forskellige kategorier. Her lægges ikke mindst vægt på ny teknologi, nyttige features og design og ?bedste køb for pengene?.


 


EISA-prisen er en af de mest prestigefyldte hædersbevisninger, et elektronikprodukt kan opnå.


 


Link til organisationen


 


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.