Forside * Nyheder

HD-DVD og Blu-ray film kan nu købes herhjemme

Forhandleren Axel Music har nu HDTV film på programmet. Både i HD-DVD og Blu-ray. Dette er selvfølgelig kun den første spæde start, men fint at se at salget så småt er ved at komme igang herhjemme.


Så mangler vi bare et større udvalg af afspillere og optagere. Her bliver det interessant at se hvad fabrikanterne fremviser på CES messen i Las Vegas når den løber af stablen d. 8-11 januar.


 


HD-DVD


Træerne vokser dog ikke ind i himlen. Der er ikke så mange titler på lager endnu, og de fleste titler sælges endnu kun på forsalg.


 


Priserne på HD-DVD filmene ligger på 270 – 350 kr for de enkelte film. Dette er priserne på nettet, så mon ikke priserne bliver 300 – 400 kr i butikkerne.


I skrivende stund er der 35 HD-DVD titler på programmet hos denne forhandler, men kun 2 af dem er lagervare.


I listen er titler som Apollo 13, Batman Begins, Jarhead, Bourne Supremacy m.fl.


Se oversigten over HD-DVD film her


 


Blu-ray


Antallet af Blu-ray titler er lidt færre, men det passer jo fint overens med at HD-DVD afspillerne har fået et forspring.


 


Priserne på Blu-ray filmene ligger en smule under HD-DVD. Ihvertfald for de billigste film. Blu-ray filmene koster 250 – 350 kr for de almindelige film.


Der er i alt 26 titler på programmet hos denne forhandler her ved årsskiftet, og ingen af dem er lagervare lige nu.


I listen er titler som Lethal Weapon, Kingdom of Heaven, Omen 666, Fugitive m.fl.


Se oversigten over Blu-ray film her


 


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.