Forside * Nyheder

Nye Logitech højttalere til iPhone og iPod


Pure-Fi Express Plus med lyd i alle retninger


Pure-Fi Express Plus er det første højttalersystem til iPod og iPhone, som indeholder teknologi til at afspille lyden i alle retninger.


Nyd den diffuse lyd, fra alle hjørner af rummet eller i baghaven for den sags skyld, når man placerer sin iPod eller iPhone i dockingstationen til Pure-Fi Express Plus.


Kan køre på 220V og batterier, og der er håndtag som på en transistorradio. Den medfølgende fjernbetjening rækker op til 10m. Den kan bruges til at regulere lydstyrke, afspille, sætte på pause og spole frem og tilbage.


 Pure-Fi Anytime til natten


Pure-Fi Anytime tilbyder en lang række funktioner, som er nyttige for dem, der har sin iPod eller iPhone parkeret på sengebordet i soveværelset om natten, herunder at sørge for at den er fuldt opladet om morgenen.


Man kan indstille vækkeuret uden at vække andre i lokalet, idet den er bagbelyst. Knapperne lyser lidt op, når man bevæger en hånd henover højttalerne, og toner lyset ned igen, når der ikke er bevægelser. Man kan også skaffe sig selv ekstra sovetid om morgenen, når vækkeuret ringer ved at spille en bestemt melodi eller radiostation, ved blot at bevæge hånden over højttaleren. Snooze, snork og du hører først vækkeuret minutter senere igen, når den spiller en ny melodi.


Dockingstationen er sænket ind i selve højtalersystemet, så den dermed sikres bedre mod, at man ved et uheld risikerede at vippe sin iPod eller iPhone på gulvet. PureFi Anytime indeholder også radio med FM og AM.


 


Pris og tilgængelighed


Pure-Fi Express Plus er i butikkerne i oktober. Den vejledende udsalgspris bliver 649 kr.inkl. moms. Pure-Fi Anytime er også i butikkerne i oktober, og her bliver den vejledende udsalgspris 799 kr. inkl. moms.


 


Kilde: Logitech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.