Forside * Nyheder

B&O på vej med Sonos konkurrent?

 En konkurrent til Sonos og Squeezebox kan være på vej fra B&O. Sådan kan de foreløbige meldinger tolkes. I årsberetningen står at B&O vil arbejde på:

“Et nyt lydsystem, der vil sætte nye standarder for, hvordan musik nydes i hjemmet. Det nye koncept er et vigtigt skridt i den nye måde at leve med musik på og opleve musik på i en konvergerende digital verden. Produktet kombinerer det bedste fra bang & Olufsens lange tradition for at levere sublime lydsystemer med den digitale verden både nu og i fremtiden.”


Men administrerende B&O direktør, Kalle Hvidt Nielsen, fik løftet mere af sløret på pressemødet forleden dag:


“Som vi alle ved, så bevæger hele verden sig mod digitalt indhold, der bliver udvekslet over netværk. Og frem for, at vi bruger penge og ressourcer på at udvikle forskellige kasser, der passer til diverse medier, så tror vi, at fremtiden vil ligge i en netværksverden, hvor folk vil modtage deres indhold over nettet. Og allerede til november vil vi se et nyt lydsystem fra Bang & Olufsen på markedet med den højeste lydkvalitet nogen sinde leveret, når det gælder den akustiske kvalitet i et digitalt produkt, som vil bruge indhold fra nettet, men med den fantastiske lyd fra et Bang og Olufsen anlæg.”


Det tyder jo på at B&O er på vej med deres udgave af Sonos og Logitech Squeezebox. Ikke nødvendigvis et konkurrende produkt hvad angår mobilitet, men lignende funktionalitet med trådløs adgang til media rundt i huset, og i en kvalitet der kan matche Sonos.


B&O har ingen yderligere kommentarer.


 


Kilde: Ingeniøren


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.