Forside * Nyheder

Dansk Kabel TV fusionerer med Connect Partner

 YouSee’s datterselskaber Dansk Kabel og Connect Partner fusionerer


YouSee har i dag offentliggjort, at en del af Connect Partner A/S bliver frasolgt. Den resterende del vil blive fusioneret med Dansk Kabel TV, der også bliver det fortsættende selskab.


Fusionen er resultatet af en målsætning om at understøtte Yousee’s ambitiøse vækstplaner. Og Dansk Kabel TV og Connect Partners aktiviteter på antenne- og boligforeningsmarkedet vil blive konsolideret. Desuden vil der blive etableret en fælles installationsforretning.


Fusionen er en naturlig konsekvens af den konsolidering, vi forventer på hele markedet. Ved at integrere de to selskaber kan vi både blive mere effektive og i højere grad udnytte de bedste kompetencer for at styrke vores strategiske indsats, siger Niels Breining, ad. direktør for YouSee og bestyrelsesformand i begge selskaber.


Fusionen får juridisk virkning fra 1. januar 2009, men de to selskaber påbegynder integrationen med det samme. Det nye selskab vil få en omsætning på omkring DKK 450 mio. og beskæftige 360 medarbejdere.


Peter Ibsen fortsætter som adm. direktør for Dansk Kabel TV A/S og adm. direktør Henrik Dudek fra Connect Partner bliver salgs- og produktionsdirektør i det fusionerede selskab. Ledelsen i det fusionerede selskab vil herefter bestå af adm. Direktør Peter Ibsen, økonomidirektør Lars Zahle Østergaard, teknisk direktør Jørgen Nielsen samt salgs- og produktionsdirektør Henrik Dudek.


 


Kilde: TDC

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.