Forside * Nyheder

Boxer har nu godkendt mere end 100 TV


Forbrugere, som ønsker at modtage digitalt tv via deres almindelige antenne, kan nu trygt gå i butikkerne og købe fladskærme, der er forberedt på den digitale overgang.


Boxer TV har netop godkendt mere end 100 forskellige modeller blandt fladskærme, hvoraf de fleste allerede er i handlen.


De Boxer-godkendte fladskærme er af fabrikatet Sony, Samsung, Sharp og Philips, mens godkendelse af andre fabrikater ventes at finde sted snart. I løbet af få uger vil der også komme godkendte, digitale modtagerbokse ud i forretningerne.


Som minimum for godkendelse kræver det, at fladskærmen indeholder MPEG4-teknologien og en kortlæser til brug for modtagelse af betalings-kanaler. Der vil altså fortsat være modeller af de nævnte fabrikater i butikkerne, og som ikke er Boxer-godkendte.


Desuden indebærer Boxer-godkendelsen for forbrugeren, at man er garanteret at have investeret i digitalt modtagerudstyr, som lever op til alle nødvendige tekniske standarder og krav i meget lang tid fremover. Man kan som forbruger være sikker på, at fladskærmen er fremtidsrettet og fungerer perfekt i forbindelse med Boxer TVs kommende tv-produkter, der lanceres over hele Danmark senest til november næste år.


“Vi værner om vores navn og image, så vi er meget optaget af, at Boxer-godkendte fladskærme lever op til de standarder, som vi har opsat for at ville godkende udstyret. Forbrugerne skal kunne være trygge”, siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør for Boxer TV.


Skærmene er i disse uger rent fysisk ude i butikkerne ved at blive forsynet med Boxer OK-mærket. Kommer man i tvivl, kan man på Boxer TVs hjemmeside ? – altid sikre sig ved at tjekke den ajourførte liste over godkendt udstyr, fabrikater og modeller.


Boxer TV har af den danske stat fået til opgave at digitalisere og drive det mastebaserede tv-sendenet ? det såkaldte DTT-net ? som sikrer, at et bredt og varieret udbud af digitalt tv når ud til alle danskere fra november 2009. Modtagelse sker via en almindelig antenne i hjemmet, i sommerhuset, campingvognen eller båden. Boxer TV har gennem snart ti år drevet det tilsvarende net i Sverige og har her 700.000 kunder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.