Forside * Nyheder

Boxer har nu TV 2 i folden

 


   &   


Første programaftale: TV 2-kanaler på Boxer TVs tv-sendenet


Til november næste år får alle danskere for første gang mulighed for at kunne modtage TV 2s betalingskanaler via en almindelig antenne


Alle danskere får fra næste år mulighed for at modtage TV 2s populære tv-kanaler i digital kvalitet ? TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 NEWS og TV 2 FILM ? via en helt almindelig antenne. TV 2 Sport indgår ikke i denne aftale.


En distributionsaftale mellem Boxer TV og TV 2 sikrer, at TV 2-kanalerne fra næste år når ud i stort set alle hjørner af landet ? om man bor i hus eller lejlighed, eller om man befinder sig i sommerhus, båd eller campingvogn. Det sker, når det mastebaserede tv-sendenet går fra at være analogt til digitalt.


“Det er en stor glæde for Boxer TV nu at kunne præsentere den første af en stribe distributionsaftaler, og vi er rigtig glade for, at vi kommer til at tilbyde TV 2s palet af tv-kanaler i vores programpakker, når vi går i luften næste år,” siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV.


Også hos TV 2 er der stor tilfredshed med TV 2-kanalernes øgede udbredelse.


“TV 2s betalingskanaler er en vigtig og populær del af TV 2-familien, og vi er glade for, at de med Boxer-aftalen bliver tilgængelige for samtlige danskere uanset bopæl. Overgangen til det digitale sendenet er en markant begivenhed på det danske tv-marked, som vil give seerne bedre kvalitet og flere muligheder, og i den forbindelse er det glædeligt, at TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 FILM og TV 2 NEWS vil få større udbredelse,” siger Merete Eldrup, adm. direktør for TV 2.


At modtage TV 2s kanaler vil kræve et Boxer-abonnement samt digitalt modtageudstyr ? enten i form af en digital modtagerboks eller en fladskærm med indbygget digital tuner. Man skal sikre sig, at boksen eller tuneren er forsynet med en MPEG4-standard og ikke den forældede MPEG2-standard. Skærmen eller boksen skal blot tilsluttes den eksisterende antenne.


Danskerne kan allerede i dag modtage de tre public service-kanaler DR1, DR2 og TV 2 samt også nyhedskanalen DR Update i digital form via den almindelige antenne, men til november næste år digitaliseres hele tv-sendenettet, hvorefter udbuddet vil vokse til over 35 tv-kanaler. Dermed vil tv-mulighederne blive markant udvidet for især dem, der i dag modtager tv via antenne.


Prisen på Boxer TVs programpakker samt prisen for at abonnere på TV 2s betalings-kanaler hos Boxer TV er endnu ikke fastlagt.


Boxer TV har af den danske stat fået til opgave at digitalisere og drive det maste-baserede tv-sendenet ? det såkaldte DTT-net ? som sikrer, at alle danskere fra november 2009 får adgang til et stort og varieret udbud af digitalt tv via en almindelig antenne i hjemmet, i sommerhuset, campingvognen eller båden. Boxer TV driver i forvejen på 10. år det tilsvarende svenske net med mere end 700.000 abonnenter.


 


Kilde: Boxer

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.