Forside * Nyheder

Design TV med mediebox – ingen kabler


Sony KDL-EX1 – Tryk på billedet for et større


 


Design-tv med mediebokse – (næsten) ingen kabler på væggen. Designet eksklusivt til EuropaDesign-tv med trådløs mediereceiver


På væggen ligner det en eksklusiv billedramme.


Men KDL-EX1 er et HD-tv ? bare helt uden det sædvanlige virvar af kabler fra de tilsluttede enheder. Sonys nye KDL-EX1 er et stykke europæisk design i særklasse, som repræsenterer et kunstnerisk holdepunkt i stuen ? et billedfelt omsluttet af en elegant ramme i sølv eller sort. Når det er slukket, kan du oven i købet lade rammen omslutte dine bedste billeder i et lysbilledshow ? eller du kan lade kunst lyse op diskret i baggrunden.


 Sony KDL-EX1 – Tryk på billedet for et større


Det nye tv BRAVIA E4000 vakte stor opmærksomhed, da modellen for få måneder siden blev introduceret til det danske marked. Især det enkle design vakte begejstring, fordi modellen bestod af en enkelt ramme og en tv-skærm ? præcis som anden udsmykning på væggen.


Med BRAVIA EX1 går Sony skridtet videre og gør rammen uafhængig af kabler til Blu-ray afspilleren, din PLAYSTATION samt andre enheder. Kun strømkablet med 220 volt tilslutning består.


De øvrige kabler forbindes i stedet til en særskilt mediereceiver, der kommunikerer trådløst med det nye EX1 tv via Sony-teknologien ?BRAVIA 1080 Wireless? ? en teknologi, der overfører HD-signaler fra mediereceiveren til et kompatibelt tv i realtid.

Mediereceiveren betjenes fra en fjernbetjening, der anvender radiosignaler i stedet for infrarøde signaler. Derfor behøver man ikke at pege på boksen, der udmærket kan stå i et skab i lokalet ved siden af ? sammen med andre enheder såsom forstærker, DVD-afspiller, PLAYSTATION eller en Blu-ray afspiller. Takket være BRAVIA Sync teknologien kan man desuden fjernbetjene andre kompatible enheder, der er tilkoblet via fjernbetjeningen til EX1.
Mediereceiveren kan modtage stort set alle former for HD-indhold fra antenner eller kabel ? takket være en integreret MPEG4 AVC-tuner samt tunere af typen DVB-T og DVB-C.

Når dit KDL-EX1 ikke viser levende billeder, kan det alligevel godt gøre indtryk på væggen. Funktionen Picture Frame Mode viser dine digitale fotos i HD kvalitet, og lysstyrken dæmpes for at efterligne et ægte maleri eller et andet væg-billede. Du kan vælge dine egne billeder eller et af de seks pre-installerede billeder. Et USB-stik kan tilsluttes, så du kan vise dine billeder, uden at tænde kameraet.

Billedkvaliteten er også helt i top takket være den nyeste BRAVIA teknologi med bl.a. x.v.Colour, der giver en udvidet og mere livlig farvepalet med kompatible kilder. Modellen understøtter også PhotoTV HD tilstand, der sikrer en forbløffende livagtig reproduktion af stillbilleder fra et kompatibelt Cyber-shot kamera eller et kompatibelt α Digitalt SLR kamera.


På KDL-EX1 oplever du desuden ingen slør eller skygger ved hurtige bevægelser takket være Motionflow 100Hz, der skifter billedet 100 gange i sekundet og selv beregner mellemliggende billedmateriale i de tilfælde, hvor kilden ikke leverer tilstrækkeligt med antal billeder.


 Sony KDL-EX1 – Tryk på billedet for et større 


Priser og tilgængelighed

BRAVIA KDL-EX1 fås i to varianter: Sort eller Sølv. Den fås i butikkerne om få dage.

Vejledende priser kr.  • KDL40EX1: 23.000,-
  • KDL46EX1: 27.000,-
  • KDL52EX1: 32.000,-

 


Kilde: Sony

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.