Forside Nyheder

Nyt dansk online film magasin


 


Cinefil er et månedsmagasin for filmelskere,
mere moden og mindre mainstream.


 


I første udgave af Cinefil, fokuseres på et varieret udbud af biograf, dvd- og blu-ray anmeldelser. Et par sjældne asiatiske blu-ray titler, Golden Globe og Emmy vinderen for bedste TV serie drama, HBO serier, James Bond i HD, den nye reference titel indenfor HD lyd og meget mere.


En af initiativtagerne bag det nye magasin er velkendt af de faste læsere her, Flemming Kristensen har under kunsternavnet Bruce anmeldt film for recordere.dk. Magasinets øvrige skribenter er:  Jannik Rafael Andersen, Magnus Riis og Per Christian Halling.


Cinefil.dk


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.