Forside * Nyheder

USA: Blockbuster på vej med lejefilm over nettet


Blockbusters settop box til filmleje


 


Blockbuster vil tilbyde amerikanerne både egen settop box til leje af film, og senere også integration med blu-ray afspillere.


Tanken er, at der bliver færre og færre som vil besøge butikkerne, for at leje en fysisk film, og det marked kræver alternativer. Blockbuster går derfor ind på markedet for VOD, video-on-demand, hvor man kan sidde derhjemme og leje filmene.


Den ny service kræver i første omgang en settop box (billedet), men senere vil Blockbuster også tilbyde leje af film via udvalgte blu-ray afspillere. Settop boxen er gratis, for kunder der lejer mere end 25 film (udgift: 575 kr).


Kvaliteten på leje filmene svarer til DVD, ingen HD kvalitet i første omgang, men Blockbuster vil ikke udelukke at det kommer senere. Nye titler bliver tilgængelig 30 dage efter de er udkommet på DVD.


Det forlyder ikke om – eller måske rettere hvornår – at Blockbuster vil starte lignende tjenester op i Europa.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.