Forside Nyheder

Forslag: Slå DR og TV 2 sammen

 Fælles administration og logistik for DR og TV 2 centralt og regionalt er vejen frem, mener Det Ny Public Serviceråd (PSR).

“Da der er stærk folkelig modstand i mod indførelse af en brugerbetaling for TV 2 og mod reklameindslag midt i udsendelserne, ser vi ikke anden udvej end at indføre en fælles administation og logistik for de to public service stationer DR og TV 2 centralt og regionalt,” lyder det i en pressemeddelse fra PSR, der henviser til, at modellen findes og fungerer blandt trykte medier som JP og Politiken.


Siden licenskronerne blev taget fraTV 2, har stationens økonomi været på retur, og derfor skal TV2 igen have offentligt tilskud, mener foreningen.


“Ved at yde licensstøtte til begge stationer og med fortsat reklameindtægter for TV 2, kan der skabes et langt bedre økonomisk grundlag for dansk public service -og samtidig en mere markant forskellig og varieret program-virksomhed end mellem de nuværende to konkurrerende kanaler.”


Det Ny Public Serviceråd blev nedsat i april 2002 af en lang række kunst- og kulturorganisationer, og har til opgave at skabe offentlig debat om indhold og kvalitet i medierne.


 


Kilde: Mediawatch

Annonce:
Forrige artikelUSA: Blockbuster på vej med lejefilm over nettet
Næste artikelTestpiloter skal hjælpe YouSee
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.