Forside * Nyheder

LCD TV med justerbar LED baggrundslys


  LG LH9000 – Tryk på billedet for et større


 


LG Electronics præsenterer LH9000, et Full HD-tv med justerbar baggrunds-LED.


?Det justerbare baggrunds-LED-lys flytter billedkvaliteten op på et helt nyt niveau, og LH9000 er et perfekt eksempel på, hvordan LG konstant kombinerer smart teknik med lækkert design i produkter, som kan til-fredsstille selv de mest kræsne kunder,? siger Joakim Örnstig, product manager, LG Electronics.


LH9000 er også udstyret med Intelligent Sensor II, der er en del af energisparefunktionen. Sensoren hjælper med at spare strøm ved automatisk at justere alle parametre i billedet efter rummets lys- og farveforhold.


Tv?et har desuden elektrostathøjtalere, der leverer en lydkvalitet, som er usædvanligt høj for et fjernsyn. LH9000 er på én gang både enkel og avanceret. Enkelheden ligger i tv?ets ikonbaserede menusystem og den indbyggede manual, som hjælper brugeren med at forstå funktioner og tilslutningsmuligheder. Det avancerede ligger i billed-justeringsmulighederne (ISF-menuer), som er rettet imod folk, som vil have det maksimale ud af deres tv.


Med den unikke Picture Wizard-funktion bliver avancerede indstillinger gjort simple, fordi programmet hjælper brugeren med at optimere billedet i små enkle trin.


 


Pris og tilgængelighed


LH9000 vil kunne købes i løbet af andet halvår af 2009 i størrelserne 42? og 47?.


De vejledende udsalgspriser er endnu ikke fastsat.


 


Kilde: LG

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.