Forside * Nyheder

Blu-ray når ikke samme højder som DVD


Det amerikanske analyse firma SNL Kagan fastslår, at i 2014 kommer Blu-ray til at stå for 59,7 procent af salget af film til hjemmemarkedet. Et tal som er væsentligt bedre end i dag, hvor DVD står for 97,1%, men stadig væsentligt dårligere end hvad filmbranchen havde håbet på.


Oven i det forventes det at Blu-ray kommer til at kæmpe stenhårdt imod online leje via nettet. I 2017 vil nemlig 99 mio. amerikanske hustande have så stor båndbredde og teknik, som kan tilbyde HD video “on demand”.


Den svenske analytiker fra IT Research David Larsson, siger at branchen selv må tage store dele af skylden for det langtsomme salg. Priserne på film og afspillere er for høje, og Video “on demand” med full HD, er ikke langt væk, og alt indhold styrer jo imod nettet. Teknikken i sig selv er ikke vigtigt. Folk siger jo ikke “Jeg vil have Blu-ray”, men mere “Jeg vil se film i høj opløsning”.


Kilde prylportalen.se

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.