Forside * Nyheder

Lille let mp3-afspiller fra Philips


 


Philips GoGear Luxe på 21 gram – musik og handsfree


Hænder det også, at du misser en samtale på din mobil? Så er du ikke ene om det, for 88 procent af befolkningen gør dig selskab, i følge Philips.

Philips GoGear Luxe, mp3-afspilleren med Bluetooth® kan kobles til mobilen, så du nemt kan skifte mellem musik og samtale, blot med et enkelt klik. Desuden er GoGear Luxe forsynet med nummerviser, så du kan se, hvem der ringer.

Af de 88 procent som misser samtaler, så angiver næsten 1/3 at de misser tre eller flere samtaler hver dag! fremgår det af en pilotundersøgelse, som Philips har fået gennemført i samarbejde med Smartson. 

“Undersøgelsen viser også at det er brugervenlighed og lydkvalitet, som afgør valget af mp3-afspiller. Med GoGear Luxe’s fine egenskaber har vi opfyldt disse kriterier ? og så er den tillige smart indpakket i et ‘smykkeskrin’ “, fortæller Product Promotor Kim Johansen, Philips.

Vægten af afspilleren her er på blot 21 gram. Fungerer som en 4 GB USB disk: Træk og slip musik og data over på den. En opladning giver op til fire timers taletid eller op til ti timers afspilning af mp3, WMA samt fm-radio, og der er 100 timers standby-tid ? alt afhængig af indstillingen.

” For at give den perfekte lyd er den forsynet med Philips? nye lydforbedringsteknologi FullSound som giver denne lille mp3-afspiller lyd i cd-kvalitet. FullSound bringer lyddetaljerne tilbage i komprimeret musik og gør musikken markant bedre og fyldigere, så du får en virkelig intens lydoplevelse”, forklarer Kim Johansen.

Philips GoGear SA2446BT. Vejledende udsalgspris 999 kroner.


 Se også: Produktbladet


Kilde: Philips

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.