Forside * Nyheder

TV 2 kommer nu på Canal Digital

 TV 2s hovedkanal vil blive distribueret via Canal Digital satellit fra 1.april. Eller rettere, de 8 hovedkanaler, for der er en udgave for hver regionalstation.
 
Som satellitkunde hos Canal Digital har man indtil nu set TV 2 via stueantennen, men fra den 1. april i år er det et overstået kapitel. Med en ny aftale mellem Canal Digital Danmark og TV 2|DANMARK kan parabolseerne fremover opleve en af landets mest seerstærke kanaler i skarp digital kvalitet via satellit. På den måde sikres tv-seerne hos Canal Digital nem og enkel adgang til TV 2s hovedkanal samt TV 2s otte forskellige regionalstationer, som via satellit har den fordel, at de kan ses, uanset hvor i landet man bor. Hos Canal Digital er der stor tilfredshed med den nye aftale, der betyder en yderligere styrkelse af satellitplatformen.
 
?Vores nye aftale med TV 2 gør det først og fremmest lettere for vores kunder, ikke mindst når der slukkes for det analoge signal den 31. oktober. Dernæst styrker aftalen vores satellitplatform. For når det både er på parabolen, man får det største udvalg af kanaler ? f.eks. i fremragende HD-kvalitet ? og det samtidig også er her, man får adgang til seerfavoritter som TV 2, ja så har man en platform med utrolig bred appel?, siger Jens Arnesen, administrerende direktør for Canal Digital Danmark.
 
Hos TV 2|DANMARK er der tilfredshed med aftalen, der betyder, at den populære kanal får en endnu større udbredelse:
 
?Aftalen med Canal Digital er for TV 2 en naturlig forlængelse af lignende aftaler på satellitområdet, og vi glæder os over, at flere seere allerede fra 1. april får adgang til TV 2 i digital kvalitet via satellit. EU’s forventede godkendelse af TV 2s omstruktureringsplan vil betyde, at TV 2 fra 2012 kan opkræve abonnementsbetaling, og selvom aftalen med Canal Digital løber til 2016, vil den i denne situation blive genforhandlet,? siger TV 2s finansdirektør, Peter Normann.
 
 
Kilde: Canal Digital

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.