Forside * Nyheder

Bang & Olufsen får Hotel Nimb til at se bedre ud.


Gensidige kvalitetskrav skaber perfekt samarbejde mellem Bang & Olufsen og Hotel Nimb


Gæster på det fashionable Hotel Nimb i København kan nu nyde synet af smukke og mesterlige AV-produkter fra Bang & Olufsen, der leverer førsteklasses underholdning i hotellets 13 unikke suiter.


Bang & Olufsen, verdens førende leverandør af eksklusive AV-produkter, har indledt et samarbejde med endnu en prominent kunde. Det nyrenoverede Hotel Nimb, ejet af Løgimose Holding A/S, er det seneste danske hotel til at investere i virksomhedens produkter, og det er en beslutning som hoteldirektør Helena Thomsen er rigtig glad for:


?Med sin beliggenhed midt i Tivoli ? noget af det mest danske der findes – var det naturligt for Nimb at bruge dansk design til at skabe en helt speciel, let stemning – fri af bestemte stilretninger og tidsperioder ? der samtidig er meget international i sit udtryk. Derfor har vi valgt klassisk service fra Royal Copenhagen, glas fra Holmegaard, spande fra Vipp, Wegners Kina-stol fra Fritz Hansen og selvfølgelig Bang & Olufsen på værelserne, i mødelokalerne og i baren, som et smukt supplement til vore internationale leverandører.


Familien Grønlykke, der har overtaget Nimb-bygningen, er kendt for deres altid kompromisløse tilgang til kvalitet. Familien står blandt andet bag den velrenommerede Falsled Kro på Fyn samt stjerne-restauranten Kong Hans i København. Endvidere er de indehavere af Summerbird chokolade, hvis filosofi er at skabe den størst mulige smagsoplevelse, samt delikatesseforretningen Løgismose, der bygger på værdier som kvalitet, stolte håndværkstraditioner, passion og nydelse.


Familien Grønlykkes værdier og kvalitetsbevidsthed præger også Hotel Nimb og dets restauranter, bar, vinotek, møde- og selskabslokaler, mejeri, chokolaterie og delikatesseforretning.Mindeværdige oplevelser
Den originale Nimb-bygning gennemgik for nyligt en gennemgribende renovering, hvor hele bygningen fik et løft især gennem kvaliteten af de valgte materialer. Takket være den nye facade mod Bernstorffsgade og de synlige køkkener er resultatet blevet en åben og imødekommende bygning. De 13 individuelt udseende værelser på det lille, luksuriøse hotel er alle udstyret med de bedste materialer fra gulv til loft. Den indbyggede pejs, antikviteterne og udsigten til Tivolis have sørger sammen med produkterne fra Bang & Olufsen for, at et ophold på hotellet bliver en mindeværdig oplevelse.


Managing Director hos Bang & Olufsen Enterprise, Flemming Nielsen, er meget tilfreds med samarbejdet: ?Bang & Olufsens produkter er ikke bare smukke men også funktionelle og brugervenlige, hvilket er afgørende inden for hotelbranchen. Vi er glade for, at Hotel Nimb har valgt at bruge Bang & Olufsen TV, og for at have en partner, der sætter kvalitet og materialer lige så højt, som vi selv gør.?


Individualiteten i højsæde
Af Hotel Nimbs tretten værelser er der ikke to, der er ens, og de minder heller ikke om almindelige hotelværelser, idet atmosfæren er hjemlig og personlig. Derfor er der også brugt to forskellige Bang & Olufsen TV for at opnå den helt rette stemning på hvert værelse. Det drejer sig henholdsvis om det komplette underholdningssystem BeoVision 7-32, og om BeoCenter 6-26, der med sit elegante look og mange farvekombinationer passer perfekt ind i forskelligartede omgivelser.


Begge TV får deres fantastiske billedkvalitet fra Bang & Olufsens VisionClear teknologi, der blandt andet tilpasser skærmens lysstyrke og kontrast til lysforholdene i rummet.


Kide: Pressemeddelse – Bang & Olufsen

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.