Forside * Nyheder

Spejlrefleks kamera med HD video


Pentax tilbyder nu HD videooptagelser i deres seneste spejlrefleks kamera.


I det nye Pentax K-7 er selve CMOS billedchippen her ny. Pentax har redesignet CMOS chippen, og bygget en ny op fra grunden.


Dette betyder at de nu kan tilbyde helt nye funktioner til spejlrefleks kameraet, som optagelser af HD video og en nye unik kamera kontrol. Opløsningen er 14,6 Mpixel. Autofokus er 11 punker, og arbejder hurtigt.


I forhold til tidligere modeller er selve huset blevet mere kompakt, men stadig kompatibel med enhver Pentax optik uanset alder.


“K-7 vil appelere til de mange nuværende Pentax fotografer, som har efterspurgt flere advancerede funktioner, men i et mindre kompakt hus som er nemmere og mere komfortabelt at holde”, sagde Ned Brunnell, direktør for PENTAX Imaging Company.


K-7 er forseglet til vind og vejr, og sammen med huset lanceres to nye opjektiver. En 18-55mm optik og en 50-200mm optik, som begge et specielt “coatede” til også at modstå støv og regn.


HD-video kan optages med 30 billeder i sekundet, i opløsningen 1536×1024 pixels. Skærmen bagpå er 3″ (920.000 pixels).


Der er ekstra mikrofon indgang, og HDMI udgang.


 


Pris og tilgængelighed


Den vejledende pris ventes at blive kr. 10.995,- incl. en 18-55mm optik.


Det lander i butikkerne i begyndelsen af juli.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.