Forside * Nyheder

Bedre mobillyd til brugere af høreapparater


Bedre mobillyd til brugere af høreapparater


Mange mennesker med høreapparater har svært ved at tale i mobiltelefon, fordi lydkvaliteten ikke er god nok. Phonaks nye produkt Click?n Talk, som klikkes på mobiltelefonen, giver dog brugerne et klart og tydeligt lydsignal direkte i øret.

Click?n Talk ser ikke ud af meget, men er en stor hjælp for mennesker med høreapparater. Hidtil har mennesker med høreapparater lidt under, at de ikke får en stabil lyd fra mobiltelefonen til høreapparatet, og hvis de er ude i trafikken eller i et andet støjfyldt miljø kan det være meget svært at føre en samtale. En del af problemet er, at man skal holde mobiltelefonen i en unaturlig høj stilling for at lyden rammer høreapparatets mikrofoner, og mange vælger derfor at tage høreapparaterne af, når de skal tale ? hvilket naturligvis også svækker lyden.

Click?n Talk fra Phonak klikkes på bunden af mobiltelefonen, hvorefter digital lyd streames direkte til begge høreapparater, når mobiltelefonen holdes op til det ene øre. Taleforståligheden bliver langt bedre, fordi brugeren modtager lyden i begge ører uden forstyrrelser. Click?n Talk er fleksibel, og brugeren kan skifte hånd og holde mobiltelefonen helt naturligt, så længe afstanden til høreapparaterne ikke er mere end 25 cm.

?I dag vil brugere af høreapparater ikke lade sig begrænse i deres liv på grund af en hørenedsættelse, og derfor skal de også have mulighed for at føre mobilsamtaler med god lyd, hvor de ønsker det,? siger salgs- og marketingschef i Phonak Danmark, René Kongedam.


 


Kilde: Phonak Pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.