Forside * Nyheder

Ny rekord: Verdens tyndeste LCD TV


 


LG reducerer tykkelsen til sølle 5,9mm for de nye 42″ og 47″ 1080P LCD TV


Rekorden står endnu engang for fald. Med blot 5,9mm tykkelse bliver de nye LG modeller de hidtil tyndeste LCD TV i verden. Denne model lanceres i en 42″ og en 47″ udgave.


Teknisk set er der tale om et full HD (1080P) LCD TV, med 178/178 graders betragtningsvinkel. 10bit panel, og et lysniveau på 459 cd/m². Og så er de grønne, forbruget er sænket til 110W for 42″ modellen og 130W for 47″ modellen.


En af hemmelighederne bag det opsigtsvækkende tynde design, er en ny type “lyskanaler” i displayet som LG kalder LGS (Light Guide Sheet). Det er deres egen opfindelse, og reducerer tykkelsen af displayet til det halve, sammenlignet med de typiske LGP (Light Guide Plades).


Vægten er også reduceret. 42″ modellen vejer blot 6,1kg og 47″ modellen vejer 7,3kg. Det er i runde tal en halvering, i forhold til LCD-TV af samme størrelse med traditionel bagbelysning (CCFL backlight)


Der benyttes 120Hz teknologi i disse TV.


Modelbetegnelser, tilgængelighed og prisniveau er endnu ukendt.


 


Kilde: Displayblog

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.