Forside * Nyheder

Connected Acoustic i Danmark


Connected Acoustic i Danmark.


StreamTech lancerer nu Connected Acoustic?s serie af produkter, der især er rettet mod streaming-løsninger, på det danske marked. Der er tale om produkter i en fornuftig kvalitet til attraktive priser.Mest spændende er nok den kombinerede netværksafspiller og forstærker, SRi Amplifier. I ét kabinet er en Squeezebox Receiver bygget sammen med en forstærker på 2x80W i 4 O. Afspilleren/forstærkeren kobler på dit trådløse (eller kablede) netværk, og den kan dermed placeres så den er ude af syne. Forstærkeren tændes, slukkes og styres med enten en Logitech Squeezebox Controller eller en Apple iPod Touch eller iPhone.  SRi Amplifier giver stor frihed til at vælge et sæt passive højttalere der passer til ens smag og behov, hvad enten der er tale om traditionelle højttalere eller højttalere til indbygning.


Højttalerne P1 er et sæt billige og meget kompakte aktive højttalere, der spiller ganske hæderligt i mindre, sekundære zoner. Kombineret med en Logitech Squeezebox Receiver etableres der let og hurtigt en ekstra zone til en særdeles lav pris. Forstærkerdelen til P1 er indbygget i den ene højttaler, og dermed forbindes den anden højttaler til den første med almindeligt højttalerkabel. Der er også udgang til en aktiv subwoofer.De passive højttalere, P5, kan f.eks. kombineres med den ovenfor omtale forstærker, SRi, og på den måde udgøre enten den primære zone eller en komplet ekstra zone i dit lydsystem, igen til en meget fair pris. 
Connected Acoustic?s produktserie omfatter også en aktiv subwoofer med 10? enhed og 100W forstærker til en stærk pris.


Demo-udstyr kan som sædvanligt lånes, inden du beslutter dig for et eventuelt køb. I opstartsfasen er der en leveringstid på maksimalt ca. 8 arbejdsdage for de fleste apparater fra CA. Produkterne kan allerede nu bestilles hos StreamTech.Priser:  • Connected Acoustic SRi Amplifier, kr. 2.895,00
  • Connected Acoustic P1 aktive minihøjttalere, kr. 995,00 (pr. sæt)
  • Connected Acoustic P5 passive højttalere, kr. 1.295,00 (pr. sæt)
  • Connected Acoustic Sub10 aktiv subwoofer, kr. 1.295,00

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.