Forside * Nyheder

Masser af vellyd i Bagsværd hos High-Performance Audio!


Masser af vellyd i Bagsværd hos High-Performance Audio!


High-Performance får nu endnu bedre faciliteter, idet vores showrooms efter længere tids forberedelse er udvidet med cirka 50 procent! Og hvilke procent!
Vi har fyldt udvidelsen op med nye produkter i samme høje kvalitetsklasse, som i forvejen var opstillet i vores lokaler, og vi er nu klar til at byde velkommen i lokalerne og på vores nye hjemmeside som går i luften den 1. maj 2009.


Begge steder vil besøgende musikelskere finde en række nøje udvalgte produkter i meget høj kvalitet. Produkter, der sammen med vores eksisterende udvalg, udgør en unik portefølje, som sjældent er set herhjemme.


Fra den spæde begyndelse i 2005 har vi solgt en del højttalere fra Peter Nørbæk i USA, af mærket Montana samt også forstærkere af navnet Olympia, desuden kabler fra Straight Wire og dernæst forstærkere fra Plinius Audio og højttalere fra Penaudio samt strømrensere fra PurePower. Senest er sortimentet udvidet med produkter fra Harmonic Technology, Primaluna, Finite-Elemente og EAT og ikke mindst grammofonen GrooveMaster fra PBN Audio.


I sig selv et imponerende udvalg af kvalitetsprodukter, hvor musikken er sat i højsædet.
Vi kan nu løfte sløret for, hvad der udover ovenstående produkter kan ses og høres ved de næste besøg!


Fra AUDIO RESEARCH vil vi præsentere hele programmet, lige fra forforstærkere, phonoforstærkere, effektforstærkere, integrerede forstærkere og CD-afspillere til den nye DAC-7. Som de allerseneste nyheder kan nævnes CD-8 og Reference Phono 2 som er klar til salg i maj.


Fra KRELL kan vi også fremvise en komplet Evolution serie, bestående af Krell Evolution 505, 202 og 400. Ellers byder Krells program på forforstærkere, effektforstærkere, integrerede forstærkere, surroundprocessorer, SACD-afspillere, iPod interfaces samt et par højttalere.


Fra WILSON AUDIO kan vi tilbyde at lytte på de sagnomspændte Watt / Puppy 8, samt deres mindre model Sophia II. Ellers vil vi i Norden kunne tilbyde hele programmet og demo af samme, lige fra Alexandria X2 til Duette.Disse tre navne behøver sådan set ikke nærmere præsentation. Hvis du interesserer dig for musikgengivelse, kender du dem – om ikke andet af omtale. Men om få dage kan du høre dem sammen med vort øvrige grej.


Ud over ovennævnte nye produkter i vores sortiment, vil vi også invitere lyttere til vore demorum, for også at stifte nærmere bekendtskab med Svanå Miljö Teknik, hvor vi med disse materialer har fået opbygget et ?Level 1? akustikrum. Med disse nytilkomne produkter har dette givet en klar forbedring af vores nye store demorum.


Vi holder åbent hus tirsdag den 5. maj og tirsdag den 12. maj fra kl. 17 til 21 begge dage. Der er kaffe på maskinen og andre slags forfriskninger haves også. Mød op med dine bedste, mest afslørende og udfordrende skiver, og vi skal sørge for, at du ikke bliver skuffet


Om High-Performance Audio
High-Performance Audio blev grundlagt i 2005 med udgangspunkt i ejerens passion for musik.
Lige fra den spæde begyndelse har det været et ønske at repræsentere udvalgte produkter med fokus på musikgengivelsen. Målsætningen er at tilbyde produkter og løsninger, som kan tilfredsstille den kræsne lytter med en musikoplevelse af de sjældne, vel at mærke uden nødvendigvis at koste en formue.


High-Performance Audio bor i Bagsværd, blot få hundrede meter fra S-togsstationen samt nær Hillerød og Helsingør motorvejene. Kun 12-14 minutters kørsel fra rådhuspladsen.


High-Performance Audio
Laurentsvej 35, 1. sal (baghuset)
2880 Bagsværd
www.high-performance.dk

Kilde: Pressemeddelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.