Forside * Nyheder

Nu lancerer Sony sit nye Z5500 BRAVIA TV


Sony udvider nu sin serie af knivskarpe Motionflow 200Hz TV med det nye BRAVIA? Z5500, som er pakket ind i et flot minimalistisk design og høj miljøvenlighed. Det kommer i danske butikker i juli måned.


Nu lancerer Sony sit nye Z5500 BRAVIA? TV, som bygger på Sony?s banebrydende Motionflow 200Hz teknologi, der ikke alene giver meget skarpe billeder, men også utroligt jævne bevægelser.


Derfor tager sportskampe og tempofyldte actionfilm sig nu endnu bedre ud end nogensinde før. Ved hjælp af avancerede algoritmer udregner Motionflow 200Hz nemlig  yderligere tre billeder for hvert originalt TV-billede. Så i forhold til et fjernsyns normale 50 skærmbilleder i sekundet, viser Motionflow 200Hz 200 skærmbilleder i sekundet.


Billedkvaliteten bliver yderligere forbedret ved hjælp af Image Blur Reduction, som fjerner den støj, der findes i originale billeder, inden det bruges som udgangspunkt for beregningen af de nye billeder. Resultatet er det mest klare billede med jævne bevægelser på et BRAVIA? TV nogensinde.


Det nye BRAVIA kan også levere et kraftfuld lydbillede, når det kombineres med det nye hjemmebiografsystem HT-CT500. Tilsammen giver de en uovertruffen audiovisuel oplevelse.


BRAVIA? Z5500 følger Sony?s karakteristiske ?draw the LINE? designkoncept, der fokuser på at skabe totale TV-oplevelser uden forstyrrende elementer. Det har ført til et stilfuldt og elegant TV i et minimalistisk design med slanke kanter omkring skærmen og nul overflødigheder på fronten.


?Med sin minimalisme lægger Bravia Z5500 sig tæt op ad den nordiske designtradition og passer godt ind i danskernes smag. Indeni er fjernsynet dog alt andet end minimalistisk, men fuld af ny teknologi, som frembringer skarpere og mere naturtro billeder med jævne overgange, selv når fodboldkampen eller actionfilmen er på sit højeste. Takket været Motionflow med fire gange så mange viste billeder i sekundet bliver TV-oplevelsen langt bedre end nogensinde tidligere?, siger produktchef Kasper Thomsen fra Sony Danmark.


Flere features
BRAVIA? Z5500 er bygget på BRAVIA Engine? 3, som er seneste generation af Sony?s unikke teknologi til forbedring af HD-billeder, hvor alle typer HD- og SD-videosignaler på intelligent vis analyseres og optimeres, hvilket forbedrer billeddetaljer, kontraster og farvegengivelse. BRAVIA Engine? 3 indeholder desuden Live Colour Creation. Det samlede resultat er en mere livagtig og virkelighedsnær billedgengivelse i naturtro farver.


BRAVIA? Z5500 fås i skærmstørrelserne 40″, 46″ og 52″ og har indbygget DLNA?, så TV?et kan tilsluttes andre DLNA?-enheder i hjemmet. Det giver nem og hurtig adgang til indholdet på andre enheder, så man kan streame musik og se digitale billeder fra computeren på fjernsynet i stuen.


Takket være AppliCast? kan man uden at skulle tænde sin pc forbinde TV?et med online tjenester. Med en funktion som RSS reader kan man få nyheder, vejrudsigter og finansinformationer til at køre på fjernsynet. Og fra en enkelt fjernbetjening kan man styre både sit BRAVIA? TV, musikanlæg og Blu-ray Disc afspiller.


TV?ets MPEG4 HD tuner kan modtage signaler fra både TV-sendemaster og kabel-TV, så man kan se fjernsyn i HD-kvalitet uden en set-top box.


Tænker på miljøet
Z5500 series bærer EU?s miljømærke ?Blomsten? og bruger gennemsnitligt 25?35 % mindre strøm end sammenlignelige modeller fra 2008 og har indbygget en række miljøvenlige features, der er samlet under den nye ECO-menupunkt i XMB?-menuen.


Af hensyn til miljøet har Sony også fravalgt en tyk brugermanual og guider i stedet sine brugere via TV?et med en letforståelig elektronisk brugsanvisning. Z5500 har desuden en Energy Saving Switch. Hvor andre apparater ofte bruger strøm ved standby, slukker man bare helt for BRAVIA? Z5500 på en lettilgængelig knap. Så bruger det ingen strøm.En perfekt følgesvend til det nye TV ? både i forhold til diskret design og funktioner – er Sony?s nyeste HT-CT500 hjemmebiografsystem med dynamisk surround sound. Systemets subwoofer kan placeres et usynligt sted takket være en nyudviklet grafisk brugergrænseflade til styring af i input, volumen osv.


Man bestemmer selv om systemets separate, aflange højttalerpanel skal sidde nederst på TV?et, som der er plads til på 40″ og 46″-modellerne, om det skal stå for sig selv i rummet eller placeres på en hylde i reolen. Dette 3.1 kanals højttalersystem leverer i alt 400W solid lyd, herunder yderligere tre HDMI? inputs for bedre forbindelse med ens HD-enheder. Anlægget bygger på Sony?s prisvindende S-Force PRO Front Surround-teknologi, der giver en utrolig høj kvalitetsoplevelse.


Sony?s Bravia Z5500 er klar i danske butikker fra juli 2009.


Vejledende udsalgspriser er 18.000 kr. (40″), 22.000 kr. (46″) og 26.000 kr. (52″).

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.