Forside * Nyheder

Disneys nye kanal kommer hos Boxer

       


Disney XD er en ny kanal, med action for drenge i alderen 6-14 år.


Disney XD er seneste skud på stammen af tv-kanaler fra Disney, hvoraf Boxer i forvejen har indgået aftale om distribution af Disney Channel.


Disney XD bliver Danmarks første tv-kanal, som specifikt henvender sig til drenge i alderen 6 til 14 år. Kanalen bliver fyldt med live-action, animationsserier, film af forskellig art samt sportsprogrammer, som alt sammen skal imødekomme drenges lyst til sport, eventyr og humor. 

” Vi er glade for, at vi som ny, stærk platform kan medvirke til at føde nye tv-kanaler i Danmark. Vi venter os meget af Disney XD, der kommer til at udfylde et hidtil udækket behov hos drenge lige præcis i den aldersgruppe. Og med Disneys vanlige sans for høj kvalitet, vil Disney XD blive en populær tv-kanal hos vores kunder”, siger Boxers adm. direktør Steen Ulf Jensen.

“Drengene kan godt begynde at glæde sig til Disney XD, hvor de får spænding, action, sport og gode historier i et omfang, de ikke kan få på andre tv-kanaler. Så vi glæder os til at komme i gang med at sende på Boxers platform”, siger Casper Bjørner, General Manager, Disney Channel Scandinavia.

Kanalen får Danmarkspremiere hos Boxer d. 1. november i år.


Prisen er endnu ikke fastlagt.


 


Kilde: Boxer pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.