Forside * Nyheder

Videosamtaler på den enkle måde

  


Logitech sender gratis software på markedet, til videosamtaler på den enkle måde.


Logitech producerer webkameraer, men mener ikke de bliver brugt nok til at føre videosamtaler. En af årsagerne er udfordringen, med at få software og hardware til at spille ordentligt sammen. Deres løsning på det, er en ny software til videosamtaler.


Logitech Vid har et simpelt og intuitivt interface, som betyder at det tages i brug med under halvdelen af de aktioner, man skal bruge med de store programmer til instant messaging. Det er fordi Vid er dedikeret til videosamtaler, og intet andet.


Vid optimerer både hastigheden og opløsningen af videosamtaler ved at sørge for at brugeren altid får den bedst mulige ?frame rate? og opløsning, som det individuelle kamera formår. Det betyder i praksis, at brugeren får venner og familie at se i de bedst mulige farver og i den bedste skarphed.


  


Opsætning med webkamera


Vid bliver automatisk installeret, når man tilslutter sit webkamera. Efter et par klik er man klar til videosamtalen. Der findes ingen skærmnavne. Og der skal ikke downloades tredjepartssoftware. Når man vil have en videosamtale sender man ganske enkelt en e-mail til vedkommende. Modtageren accepterer invitationen og man er forbundet. Videosamtalen kan begynde.


 


Simpelt og intuitivt interface


Man kan se alle sin kontakter som små thumbnail-billeder, så man blot skal klikke på det for at starte en videosamtale. Videosamtalen er gratis for både den der kalder op og den der modtager opkaldet. Der er ingen skjulte udgifter eller ekstrabetalinger.


Vid er kompatibelt med både pc og Mac, og fungerer med både webkameraer af stand alone typen og dem der er indbygget i pc?en.  


 


Pris og tilgængelighed


Logitech Vid downloades gratis fra www.logitech.com/vid af alle, der ejer et Logitech-webkamera i forvejen.


Desuden kan det også downloades gratis af ikke-Logitech ejere, hvis man bliver inviteret af en, der har et Logitech-kamera.


 Kilde: Logitech pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.