Forside * Nyheder

Farvestrålende høretelefoner fra Roxy/JBL


 


Samarbejdet mellem JBL og modefirmaet Roxy, der især er kendt for sit ski- og sufttøj, har kastet tre modeller høretelefoner af sig.


Træt af traditionelle farveløse høretelefoner? Hvorfor så ikke sætte lidt kolorit på hverdagen og pifte dit sommerlook op med Roxy/JBLs nye høretelefoner, der er designet af modefirmaet Roxy og leveret af de prisvindende lydspecialister fra JBL. Roxy/JBL blander mode og musik, så du får glæde af begge dele i solen.


 Roxy Reference 430Roxy Reference 430 bæretaske


 


De nye farvestrålende modeller hedder Roxy Reference 430, Roxy Reference 250 og Roxy Reference 230. Roxy 430?eren er de klassiske store høretelefoner, hvor Roxy 250?eren er in-ear kanal høretelefoner med fjernbetjening, og Roxy 230?eren er de mere almindelige in-ear høretelefoner.


Fælles for dem alle er, at de fås enten i orange/pink eller i blå/grøn, har en matchende bærepose (forskellig alt efter model) og er kompatible med iPods og diverse andre musikafspillere.


 Roxy Reference 250Roxy Reference 250 bæretaske


 


Roxy Reference 230 og 430 kan købes fra slutningen af juni, mens man må vente til slut juli for at få fingrene i 250?eren med fjernbetjening.


Vejlende udsalgspriser:


Roxy Reference 230 DKK 199
Roxy Reference 250 DKK 399
Roxy Reference 430 DKK 499


 Roxy Reference 230Roxy Reference 230 bæretaske


 


Kilde: Harman International

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.