Forside * Nyheder

TV 2 Sputnik også på YouSee

Stofa er først ude med at tilbyde TV 2 Sputnik til deres kunder, men også YouSee samt det lille Smile Content, er snart med på vognen.
 


TV 2 pressemeddelelse


TV 2 Sputnik er det bedste fra TV 2s kanaler. Når du har lyst. Og som noget helt nyt kan Sputnik nu også ses i dit fjernsyn.


Underholdningsklassikere som ?Vild med dans?, ?AllStars? eller ?Den Store Klassefest?. Håndbold, fodbold, cykelklassikere og OL. Snigpremiere på din amerikanske yndlingsserie, de bedste børneprogrammer fra TV 2 Bavian og magasinprogrammer fra TV 2 NEWS ? alt sammen lige når det passer dig.


Nu kan TV 2 Sputnik også bruges direkte på fjernsynet.


“Vi har netop lanceret en ny, mere indbydende version af TV 2 Sputnik til computeren, og vi er glade for at kunne fortælle, at det nu også bliver muligt at se Sputnik på direkte sit tv. Det betyder, at man kan se en lang række af de populæreste programmer fra TV 2s kanaler, lige når man har lyst ? og styre det hele fra sofaen med sin fjernbetjening”, siger Gregers Wedell-Wedellsborg, indholdsdirektør hos TV 2 NET.


Det eneste, der kræves, er en set-top-boks og et TV 2 Sputnik-abonnement. Så slipper man for at skulle optage sine favorit-TV 2-programmer, og det er oven i købet muligt at se snigpremierer på udvalgte TV 2-programmer. Hen over sommeren gælder det blandt andet den populære reportageserie ?Vores første barn? og den engelske dokumentarserie ?Den hemmelige millionær?, men på sigt gælder det også amerikanske serier og populære TV 2-klassikere som ?Operation X? og ?Praxis? og den nye TV 2-dokumentarserie ?Ultimatum?.


“De digitale set-top-bokse, der giver seerne en række nye muligheder, er på vej ind i de danske hjem, og vi vil gerne bidrage med indhold og services, så seerne kan bruge nogle af de muligheder, som teknologien stiller til rådighed”, siger Alexander Nørgaard-Madsen, salgsdirektør hos TV 2|KanalSalg, og tilføjer:


“Indtil nu har vi lavet aftaler med STOFA, Yousee og Smile Content. Det er allerede muligt at se TV 2 Sputnik på STOFA?s Zaptorboks, mens Sputnik først vil være tilgængelig hos de øvrige udbydere efter sommerferien. Og så er det vores forventning at lave tilsvarende aftaler med alle de distributører, som har teknologien til at tilbyde TV 2 Sputnik.”


 


Kilde: TV 2 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.